Artiklar av Sebastian Åkerberg

1
14

Satellite Reign

Med lockrop om ett Syndicate för vår tid gjorde Satellite Reign succé på Kickstarter. Nu får du veta om det gör succé hos FZ:s recensent.

2

Kyn

Förebilderna är fina när actionrollspelet Kyn hackar och slaskar fram i vikingaland. Sebastian Åkerberg kommer med en färsk rapport från den blodiga fronten.

1

Guild of Dungeoneering

Kontrollera miljöerna istället för hjältarna i ett udda, turordningsbaserat rollspel.

22

Rocket League

Att spela fotboll med bilar är ungefär lika briljant som underligt. Häng med när Sebastian Åkerberg trycker plattan i mattan och upplever kaoset på planen.

2

Ronin

Jag tror inte att den herrelösa samurajen i Ronin någonsin hört talas om talesättet ”don't bring a knife to a gunfight”.

31

Gods Will Be Watching

Gods Will Be Watching säger sig handla om att göra svåra val gång på gång. Olyckligtvis är det hela tiden samma inte-särskilt-svåra val gång på gång på gång.

9

Continue?9876543210

Jason Odas nya spel utspelar sig minuterna innan döden kommer för en besegrad hjälte, och är lika förtrollande som svårtillgängligt.

13

Baldur's Gate II: Enhanced Edition

Ett av tidernas bästa rollspel gör comeback, större och starkare än någonsin. Men det är en förbättring med betydande brister.

12

Tales of Xillia

Nästan exakt två år har gått sedan japanreleasen av Tales of Xillia. Nu är det äntligen här, sprängfyllt av charm men kvävt av sina traditioner.

15

Shelter

Spela som en grävling. Jaga rävar. Överlev naturens faror. Svenska Might and Delights nya spel imponerar.

1