Under en månads tid går alla FZ:s medlemmar ihop och spelar så många titlar som möjligt. Hur många klarar vi? 10? 100? 1000? Det är upp till er.

Sol, värme och kortbyxväder är ingen ursäkt för att ta semester från spelandet. Tvärtom, under sommarmånaderna släpps mindre intressanta spel än vanligt och då är det ett gyllene tillfälle att beta av högen med spel som blivit liggande.

Men vore det inte väldans skoj om alla FZ:s medlemmar gick samman och spelade? Det är här FZ Community Summer Challenge 2011 kommer in i bilden. Under en månad, från idag till den 15 augusti, kommer vi att spela så många spel vi hinner med. Vi smygstartade redan i natt och några medlemmar har redan haffat tag i titlar som #Grim Fandango, #System Shock 2, #Pokemon Ruby och #Company of Heroes. Vem blir först med att klara ett spel?

Gå in i forumet och läs de busenkla riktlinjerna, berätta vilka spel du ämnar att fullfölja och diskutera vilt spelvalen andra gör. Sommartorkan i spelvärlden blir ju bara så torr som vi gör den, eller hur?

Skicka en rättelse