En dotter och två söner gick åt för att kunna spela på internetkaféer.

Ett kinesiskt par, där båda är under 21 år gamla, har sålt sina tre barn för att få råd att spela onlinespel på internetkaféer, rapporterar Sanxiang City News (via VideoGamer). 2009 såldes deras andra barn, dottern, för mindre än 3500 kronor. Därefter sålde de sina två söner för runt 30 000 kronor vardera.

– Vi ville inte uppfostra dem, vi ville bara sälja dem för lite pengar, uppges paret ha sagt och menade på att de inte visste att de bröt mot några lagar. Allting uppdagades när mannens mor upptäckte vad paret hade gjort, varefter hon tog kontakt med polisen.

Ja, vad ska man säga?

Bra tips där, men lite ska man väl få klaga! 02/08 3 tips. - Byt ut Aftonbladet mot DN eller SVD för mer seriösa nyheter. - Ladda ner http://apatch.org/ för att ta bort nästan all reklam från MSN. - Använd Firefox och Adblock för en mer trevlig webb upplevelse. www.getfirefox.com https://addons.mozilla.... 28/07 Made In China. 27/07 Jaja, folk säger "du behöver inte läsa artikeln" osv. Visst, det stämmer. Men jag tror folk beklagar sig pga att man är relativ trött på nyhetssidor & tidningar som är fyllda med vinklade rubriker och annat skit som till ex. "insert celebtity here" har... 27/07 Ingen bad dig läsa artikeln. Du har inget att gnälla på förutom ditt eget sätt och beteende. Det är roligt att fz fyller ut med annat. Bara för att det inte står något vilket spel dom ville lira där spelar ingen roll. Det handlade om att dom ville spela... 27/07 Absolut omänskligt !! 27/07 Tur att man har dator, spel och internet hemma så man slipper sälja dottern för att gå till internetcafe :D 27/07 Jag som fick en dotter... En son hade genererat mer cash till mitt spelande. 27/07 Kina försöker ju begränsa barnafödandet genom att subventionera enbarnsfamiljer.. har de fler barn förlorar de sitt statliga stöd 27/07 Inget fel på den här nyheten och ingen mening att klaga heller. Det är bara att ta en titt på första sidan här på FZ så hittar man många fler "riktiga" spelnyheter än nyheter i den här stilen. Och nej, att veta vilket spel de spela tycker jag inte gör... 27/07
Skicka en rättelse