Företagets kontroversiella konstant uppkoppling-DRM har varit effektivt mot piratkopiering – enligt företaget.

#From Dust använder det inte. #Driver: San Francisco gör det desto mer. Äldre titlar som #Assassin's Creed 2 och #Settlers 7 likaså. #Ubisofts DRM som kräver att du är konstant uppkopplad, det vill säga. Men hur har det fallit ut, enligt företaget självt?

Ubisoft har sett en "tydlig minskning av piratkopering av våra titlar som kräver en pågående internetuppkoppling, och utifrån det synsättet är kravet en framgång", säger en representant.

Däremot har spelare fallit mellan stolarna när servarna som den konstanta uppkopplingen sökt kontakt med strulat. Första spelet som kräver detta i deras nya satsning på DRM-systemet är just Driver som släpps precis i början av september.

Intressant. :) Varför inte bara avstå från att köpa spelet? Stämmer det att du anser att det är en mänsklig rättighet att få ta del av spel? Gäller det andra produkter också, eller bara spel? Eller menar du att du köper spelet, sedan piratkopierar det? 05/08 Och här slutar vi att håna varandra. Skärp er och disskutera som folk. 02/08 [http://dbzer0.com/blog/the-demographics-of-piracy-pcs-and-consoles] Läs och förstå varför den där inte funkar som källa. 01/08 http://www.tweakguides.com/Piracy_4.html Försäljning till konsoll 90%. Downloads PC-version av spelen 5-10 ggr fler. 01/08 http://www.tweakguides.com/Piracy_4.html Försäljning till konsoll 90%. Downloads PC-version av spelen 5-10 ggr fler. 01/08 Skitsnack, internet på tåg & bussar är värdelöst precis som mobilt bredband och över telefon (ofta hög ping och paket som ej kommer fram), och tydligen har du inte läst inläggen... Även de med fasta linor har problem ibland... Det är precis som du skull... 31/07 Ok, då vill jag gärna se källor på. 31/07 Det där är inget annat är skitsnack från dom, som jag skrivit ett antal gånger innan i den här tråden (samt andra trådar) de använder piratkopiering som en syndabock för det gör det betydligt mycket lättare för dom att få igenom DRM vars enda syfte hand... 31/07 ni vill ha nya spel till pc, utvecklare vill inte göra dem för att piratmarknaden är enorm, de försöker gång på gång genomföra kopieringsskydd, som bryts, nu har de hittat ett som fungerar så att folk tvingas köpa om de är intresserade och då börjar ni... 31/07 Förstår inte hur detta stoppar piratkopiering? Måste ha internet? vara uppkopplad? Det är man väl om man laddar ner spel? Vem har inte internet idag? 31/07
Skicka en rättelse