Se de första filmade sekvenserna från den nya tappningen av det älskade (och hatade) actionspelet.

#Counter-Strike och dess uppföljare i Source-motorn är lika älskat som hatat så när #Valve för några veckor sedan annonserade en tredje version, #Counter-Strike: Global Offensive, var reaktionerna blandade. Den första trailern lär också skapa diskussioner kring såväl inriktning som grafik. Är detta något som kommer att ena den fortsatt stora fanskaran?

[video=9586]

Vi får bland annat veta att spelet erbjuder spel mellan plattformarna, det vill säga pc mot respektive konsol för vi anar att Xbox 360 och Playstation 3 inte lär öppna några kanaler mot varandra. IGN har också ett par mer ingående granskningar av spelet.

Video Preview

Underpass fight

Tack till BoZo för detta #nyhetstips!
Anledningen till att ctf inte spelas i 1.6 är nog för att 99% av spelarna inte ens har en aning om att modden finns, och för att det är dåligt utfört. Att spela ctf på befintliga banor gör ju knappast spelläget rättvisa heller, eftersom dem är utformade... 28/08 Var det bara jag som tittade på hälsomätaren under hela klippet för att se om den var normal eller konsollifierad? 28/08 exakt vad jag mena, trailern kommer inte vara som slutliga spelet, ljuden kommer bytas ut, vad är det som säger att de inte kan göras? Officiella spel utvecklar lagen? nej. och tråkigt att du hoppar av, jag som tyckte vi hade en sån trevlig diskusition 27/08 Gött å se att spelaren inte lider av damp när han springer...som i cod å dom anddra spelen.. 1.6...har för dålig grafik och ingen spelkänsla som passar mig. Zero..desso bättre, bäst avv alla! CS:s..Snygg grafik men ingen bra spelkänsla... CS:go.. ser... 27/08 Det var inte en åsikt han kom med, det var ett påhopp. Och att dra upp ett extremexempel som DNF är inte något som motbevisar min poäng, då det inte är samma spel som släpptes som dem visade upp 1998. Visa gärna vart jag sa att en trailer betyder att... 27/08 Vad jag vet så är det skapat med tanke på competive scenen med support inbyggt från starten. Som matchmaking bland annat. Och bara för att man har en åsik betyder det inte att man är ett troll :/ Tycker du duke nukem forever's 1998 trailer liknar slutli... 27/08 Upplys oss gärna då, o allvetande troll. Har man släppt en premiärtrailer har man kommit tillräckligt långt för att veta vilka ljud osv man kommer använda sig utav. 26/08 Frågan är väl om det är samma känsla som i 1.6 eller inte? Det är det enda som kommer spela någon roll. Som jag förstått är det tänkt som en liten uppgradering av just 1.6, inte tänkt som ett "nytt" spel? 26/08 Hur kan du påstå att det inte är någon skillnad på grafiken? CS:GO är troligtvis bara i alpha- om inte pre-alpha stadie ännu. De kanske inte har kommit så långt med ljud-biten så de använde gamla ljud. 26/08 ingen av er förstår ju varför detta spelet släpps.. 26/08
Skicka en rättelse