I skräckäventyret Amy kontrollerar du en ung kvinna och en liten flicka som tillsammans försöker överleva i en blek framtidsvision där allt gått åt helvete.

#Lexis Numériques lovande överlevnadsskräckis #Amy kretsar kring förhållandet mellan kvinnan Lana och den lilla flickan Amy. Lana är infekterad av zombie-viruset som ödelagt världen, men genom Amys mystiska krafter kan hon kämpa emot viruset.

Den senaste videon visar hur de båda löser pussel och undviker monster, i en framtidsvision som inte kan beskrivas som annat än blek och dyster. Det är nästan så man får lite #Ico-vibbar av det hela, fastän Amy samtidigt ser ut att bli något helt eget.

[video=10151]

Amy är på väg till Xbox Live Arcade och Playstation Network någon gång under hösten. En pc-version är bekräftad för ett senare datum. Titeln utvecklas av Flashback-skaparen Paul Cuissets.

HAHA! :D som om inte lana kunde krypit igenom den där öppningen, dom har ju inte så skilda kroppsformer. lana borde varit en riktig tjockis för att det skulle vara värt något! mja, jag vet inte om det kommer bli ett bra spel ändå. aja, time will tell! 08/11 Kan inte säga det bättre själv ang hur zombies ska va :) btw sry stavning i min text - va trött och skrev snabbt :) 08/11 Måste posta och säga att jag håller med Red_Eyez_Gr3mlin om zombies i spel. 07/11 Äsch, det är väl lika retarded att Lana inte kryper genom hålet som att Leon inte kan hoppa över staket när han blir jagad av Ganados i RE4. Jag har ingen lust att klanka ner på AMY, tycker det är nice med att det fortfarande finns folk som vill göra... 07/11 Jag skulle vilja ge dig rätt på alla punkter! Snabba zombier är verkligen skit. Jag älskar Romero-zombierna eller ännu bättre Max Brooks-zombierna. Zombier ska vara sega, hasande, ryckiga, morrande, stönande, vrålande odöda helvetesmaskiner. Inte frukta... 07/11 Inte för att vara den som är den, men 28 days later handlar om ett "rage-virus" som levande människor får, och inte om levande döda per definition, varav dem är så snabba. Och den filmen är ärligt talat en av de bättre zombie-filmerna om jag ska vara... 07/11 Önskar att de kunde ge oss ett release-datum already. De säger hösten men vi är redan i november. Känns som något har gått fel och spelet inte kommer ut förrän 2012... som allt annat, suck 07/11 Ja jag vet inte, I'm not overexcited. 07/11 Ang. Zombies - Ja jag gillar zombies , kan inte få nog av dom i spel häller. Dock så är "dagens" zombies i spel ett skämt. Dvs jag gillar INTE 28 dagar senare versionen - filmen va kick as men i spel så skulle det lika gärna kunna vara robotar med autom... 07/11 Släpps inte spelet till pc eller konsolsiva så blir det inget köp, 4gb hårddisk på min casual version till xbox...yaaay! 07/11
Skicka en rättelse