"Hello my friend. Stay awhile and listen" – eller läs. I december släpps Diablo III: Book of Cain, en berättelse om den eviga kampen mellan himmel och helvete ur Cains perspektiv.

– Hello my friend. Stay awhile and listen.

De klassiska orden mötte oss i första #Diablo av ingen mindre än Deckard Cain, magikern som spelade en viktig roll i både ettan och tvåan, och kommer göra det även i #Diablo III. Men det slutar inte här. Snart släpps Diablo III: Book of Cain, en berättelse om Diablo-världen, Sanctuary, ur Cains perspektiv. Boken är designad för att se ut om en in-game-skatt och beskriver det eviga kriget som rasar mellan himmel och helvete. Dessutom kommer den innehålla artwork från erkända fantasykonstnärer, som Alan Lee och Adrian Smith.

Den internationella releasen planeras till den 7 februari men boken släpps redan den 13 december i USA.

Jag hoppas att alla som har konsoler dör i eld och lågor!!!!! Jag innehar just nu ett PS3 och ett Xbox360! 30/11 Intressant, blir kanske ett köp. 30/11 Haha det är lugnt! ;) 30/11 Well then, forgive me my good sir! ;) 30/11 Håller med föregående.. Diablo ska man spela på pc av 2 anledningar anser jag iaf. Dels så är diablo ett spel där man helt enkelt trivs bäst med mus o tangentbord och för det andra så är det smidigare att komma åt alla kommandon på ett tangentbord. Sen... 30/11 Har testat det på konsol, ja. Tycker inte att det funkade särskilt bra, dock tycker jag inte om att spela på konsol över huvud taget. Styrningen är seg och oprecis. Så ta mig inte för någon som hatar konsoler pga grafik ;) 30/11 Har testat det på konsol, ja. Tycker inte att det funkade särskilt bra, dock tycker jag inte om att spela på konsol över huvud taget. Styrningen är seg och oprecis. Så ta mig inte för någon som hatar konsoler pga grafik ;) 30/11 Well, ettan fungerande utmärkt till konsol, sen så har du någonsin testat? Jag håller med dig, det passar bättre till pc men är helt säker på att de kunnat göra ett bra jobb på konsol med. 30/11 Diablo ska spelas på PC. Det är helt enkelt ett koncept som inte funkar lika bra på konsol, typ som RTS. Om man hade kunnat koppla in mus och tangentbord, så visst. Men med en kontroll, nej. Det är ju inte så att man kopplar in en xboxkontroll till dato... 30/11 Absolut. 1:an till Ps1 och 2:an till pc (Obvius) Vad är det du har i tankarna då? Vad får dig att säga sådana onödiga uttalanden? 30/11
Skicka en rättelse