Branschföretaget Chart-Track avslöjar att Mass Effect 3-lanseringen var större än de båda föregångarnas i Storbritannien – tillsammans!

Vill man mäta ett spels storhet i försäljningssiffror så är det få titlar som är lika heta som Mass Effect 3 just nu. Nu avslöjar branschföretaget Chart-Track helt fenomenala lanseringssiffror för #Biowares senaste. I Storbritannien sålde #Mass Effect 3 mer än vad de båda föregångarna gjorde under sina lanseringar – tillsammans!

73 procent av den fysiska försäljningen stod Xbox 360-versionen för, medan pc och Playstation 3 gjorde upp om den sista fjärdedelen av kakan.

Värt att notera är att de exemplar som inhandlats via digitala distributionstjänster till pc eller PS3 inte är inräknade i siffran. Likaså skall tilläggas att lanseringsdatumen för de tidigare två delarna var en smula mer utspridda, då de olika formaten fick titlarna vid olika tidpunkter.

Tycker du att den hyllade rymdsagan är värd all cash? FZ förärade Mass Effect 3 med fem fantastiskt välsmakande baklavas av fem möjliga i vår fullmatade recension.

Det är ju förfärligt. Vi får hitta fler digitala självsfränder som uppskattar denna typen berättelser och lever in i dessa. Nu ska jag fortsätta med kampanjen med nästa ras där vid galax kanten. Först måste jag "probe'a" några planeter :) Risken finns... 13/03 Mycket gnäll blir det. Jag tycker faktiskt att det är betydligt bättre än tvåan så här långt. 13/03 Ja, spelet är faktiskt bra, trots lite halvkassa animationer, rent ut sagt dålig CGI i cutscenes och ett minst sagt "billigt" slut på spelet. Kan man bortse från det så har man många timmar riktigt bra underhållning framför sig. 13/03 Spel är ingen hobby för mig, jag hade aldrig lagt ut så mycket pengar och så mycket tid på en simpel hobby. För dig kanske den är det men verkligen inte för mig. Nej vad som är patetiskt är att bolagen kan ändra våra lagar och folk som resonerar som du... 13/03 Jag råkade faktiskt ut för precis samma sak med just krogans, men jag försökte förklara för en kollega istället för en fru :) 13/03 själv växte jag upp med C64,Amiga och PC det är patetiskt att vuxna människor lägger ner energi & hata företag för att dom inte "gör" som DU VILL... du kanske borde hitta en ny hobby? samla frimärken eller nått... 13/03 haha, Anti EA jävla dagisbarn, skrattretande löjligt 13/03 Det här är ett av de bästa spel jag har spelat i sin genre på PC. Jag tycker att de är enkelt att lära sig vad som har hänt och vilken roll de andra karaktärerna har om man är lite nyfiken och tar del av all information som kommer fram. Det är också enk... 13/03 Fast dom köper ju faktiskt för att de tycker det är bra. Folk kan skälla hur mycket de vill men man ser tydligt vad de verkligen tycker är bra på hur de spenderar pengar. Det kostar ju ingeting att skälla och kräva. 13/03 Förvånar mig icke. Ett utmärkt spel rakt igenom. Slutet, särskilt mittengången, var det bästa slut i något spel. Skönt med en utvecklare som vågar vara lite nyskapande. 13/03
Skicka en rättelse