Shigeru Miyamoto släpper bomben i spansk dagstidning – vänta er ett Super Mario-utannonserande till Wii U under årets E3-mässa i juni!

#Nintendo kommer att utannonsera ett helt nytt Super Mario-spel till Wii U under årets E3-mässa i juni, säger Shigeru Miyamoto i en intervju med spanska dagstidningen El Mundo. Uppgifterna har därefter återigen bekräftats, för brittiska Eurogamer.

– I en nypublicerad intervju bekräftade herr Miyamoto att ett nytt Super Mario Bros.-spel för Wii U kommer att visas upp på årets E3-mässa. Vi kommer ha mer att utannonsera om våra planer för årets E3-mässa vid ett senare datum, förtydligar en Nintendo-talesperson angående El Mundo-intervjun.

Shigeru Miyamoto ska också ha sagt att han "jobbar på flera projekt" till Wii U, däribland ett nytt Pikmin som "kommer dra nytta av den nya högupplösta bilden".

För bara några dagar sedan rapporterade FZ att Nintendo registrerat en Super Mario 4-domän. Är de här två nyheterna relaterade, tror du?

Tack för infon. Nää, denna Advance går inte att vika. Såg också att 3DS inte är så mycket dyrare än DS. Får se om det blir en sån. Vill helst ha enkla spel, som klassiska Mario. Många av spelen känns ganska avancerade för en femåring. 18/04 Jo, det är klart. Vill man hitta fördelar så kan man hitta fördelar med nästan allt om man letar tillräckligt länge och noga. Men nackdelarna överväger skulle jag säga. Mycket på grund av att användarbasen är för liten helt enkelt. Och det gick ju sååå... 17/04 Vilken Game Boy Advance-modell har han (eller du)? Om det är Game Boy Advance SP (den som man kan vika ihop) så finns det en ljusknapp som fungerar väldigt bra. Den sitter ganska högt upp i mitten, precis under skärmen. Köp inte Nintendo DS nu! Köp en... 17/04 Äsch, jag tycker det är trist varje gång de gör så. Mario kan man klart inte få nog utav och Nintendo vet det, så istället för att släppa fler roliga Mario-spel på nuvarande konsol-generation så får de oss alltid gräva i våra plånböcker för att kunna... 17/04 Finns fördelar med att lansera nya IP när en ny konsol ser dagens ljus. De spelen blir inte "ett i mängden" på samma sätt och får en helt annan exponering. Många tredjepart skulle nog gärna finnas med på lanseringslistan om de hade fått ett devkit samti... 17/04 Underbart! Hoppas det är ett spel i stil med Super Mario 64/Sunshine/Galaxy och inte "New"-seriens trök =) 17/04 New Super mario Bros är mycket bra! http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=103845 Klassiskt super mario spel. New Super Mario Wii kom senare och då endast till Wii.. 17/04 Sonen har börjat spela Mario på GameBoy Advande men skärmen är så mörk. Funderar på att skaffa en DS om det finns något bra Mario till den? 17/04 Själv lirar jag redan mitt "New Super Mario Bros Wii" i HD. Riktigt läckert. Dolphin FTW!! 17/04 Nej. 17/04
Skicka en rättelse