För dig som är sugen på uppföljaren till DayZ-modifikationen Arma 2 bör det vara av intresse att dra ner till Tyskland i augusti.

#Bohemia Interactive låter idag meddela att pc-exklusiva #Arma III kommer finnas spelbart för alla under årets Gamescom-mässa (15-19:e augusti). Det innebär att om du skulle ha vägarna förbi Köln i Tyskland så kommer du kunna prova på nästa del i deras omtyckta mil-sim-spelserie. Även #Carrier Command: Gaea Mission kommer finnas spelbart, och då till både pc och Xbox 360.

Förmodligen lär det dyka upp såna där filmer smockfyllda med gameplay och annat gött under evenemanget, så håll du ögonen på FZ om du nu inte skulle vara på plats själv där nere i Europa.

[video=11658]

För oss som har spelat serien och dess moddar oavbrutet i 11 år känns det rätt lamt att det enda som är intressant för kidsen bland alla dessa fantastiska möjligheter och upplevelser som Bohemias spel ger är en jäkla zombiemod. Men visst, kul att Bohemi... 03/08 Det vet han redan. Det var ett "skämt" 03/08 DayZ är en ArmA 2-modifikation, inte tvärtom. Gör om, gör rätt. 02/08 Bra tankar där herrn! Jag tycker själv det vore intressant att läsa om, även om jag som nyhetsskribent inte har så mycket att säga till om när det kommer till det. Väcka intresse för nya saker är dock något jag vill satsa mer på, men det är inte helt... 02/08 FYSIK FUKK YEES! Long overdue för arma ;) 02/08 Det ska köpas! I alla fall om det kommer en mod till arma III som chernarus life och dayz, det enda jag spelar just nu, och jag tröttnar inte. 02/08 så sant. Det är kul med ett skämt då och då om det passar. Men om man läser en rubrik så vill man att den har något med artikeln att göra. Det har den iof i detta fallet men det ärn ändå en löjlig rubrik. Jag har kört spelen sedan första Operation Flash... 02/08 Angående ovanstående inlägg: Skulle fullkomligt ÄLSKA om FZ började skriva lite mer om moddar. Kanske inte fullskaliga recensioner, men små artiklar då och då. Eller varför inte Indie-spel? Kolla t.ex gärna in Overgrowth, där har vi ett indielir under... 02/08 Tro mig, jag har inte irriterat mig på dina artiklar. I detta fall var det droppen som fick bägaren att rinna över. Skulle jag få betalt skulle jag lägga ned tid på att göra arbete åt dig. För närvarande kommer jag till FZ för att själv få idéer och tip... 02/08 Hoppas dock det kommer vara "spelbart" när det släpps, vilket ArmA II aldrig riktigt var för mig :( 02/08
Skicka en rättelse