Igår avslöjades det att Wii U släpps den 30 november i Europa. En analytiker tror på en miljonstart och Nintendo konstaterar att förhandsbokningarna strömmar in.

Wii har hittills skeppat i mer än 95 miljoner exemplar. Vilket öde väntar Wii U? Analytikern Michael Pachter tror att konsolen kommer sälja 7 miljoner ex innan den sista mars 2013. Frågan är om #Nintendo kommer lyckas möta efterfrågan.

Reggie Fills-Aime, storboss på amerikanska Nintendo, säger att förhandsbokningarna strömmar in.

– Den feedback jag får från våra återförsäljare är extremt positiv vad gäller förhandsbokningar och konsumenternas upphetsning, konstaterar han nöjt.

Igår avslöjade vi att Wii U släpps här den 30 november. Är det läge att förboka konsolen för att garanteras ett ex?

Du har inte funderat på att besöka Nintendo.se och läsa all fakta där? Bara lilla tipset. 23/09 Bungie startade som ett spelföretag för Macintosh (Se Marathon-serien!) Tidiga versioner av Halo visades på en Power Macintosh G3. Men det var ett helt annat spel än det som sedan kom till X-Box. 21/09 WII U is for babies. Den kan inte ens spela vanliga DVDfilmer. Kontrollern ett skämt. Grafiken knappast värt 4000 för en enhet med samma gfx som 360. 21/09 Nja, kommer nog inte förhandsboka den. Det är väl ingen större mening med att göra det. Men ett garanterat köp lär det bli framöver. MÅSTE ju ha de nya Mario-spelen. ^^ 16/09 Sony kommer nog falla först. 16/09 Man har mest sett bilder och videos på den spejsade handkontrollen, medans själva Wii U ligger som en liten klump i bakgrunden, har nån sett vilka anslutningningar Wii u har ? Usb uttag, hdmi medmera. Jag vet ingenting om själva konsollen när det gäller... 16/09 Jo fast det beror ju på hur man ser det. Jag TYCKER faktiskt inte att spel som är exklusiva till t.ex xbox är vidare bra. Mitt exempel på det är Halo, som senare släpptes till PC. Men som vart lika mycket skit där. Hade man däremot gjort det till PC som... 16/09 Tror inte jag blivit så besviken på en konsoll som med Wii. Efter den kommer Nintendo behöva göra något alldeles extra med Wii U för att jag ska vara intresserad överhuvudtaget. Det lilla jag har sett från U har inte heller fått mig mer positivt inställ... 16/09 Bokade premium+3spel idag, önskar jag hade råd med fler spel men men :/ 15/09 Den är ju inte färgglad? Vem ska då köpa? Eller har de tänkt att målgruppen ska plocka fram sina kritor? 15/09
Skicka en rättelse