#Supreme Commander, ett av de fetaste strategispel som har släppts, får mångas datorer att gå ner på knä och böna om nåd. Skulle du av någon anledning vilja plåga din hårdvara mer blir det inte med Chris Taylors skapelse, i en forumpost meddelar #Gas Powered Games att det inte blir något framtida stöd för [[DirectX 10]].

Directx 10 support will not be patched into Supreme Commander or its expansion packs. GPG looks forward to integrating this exciting technology into future projects. We, like the rest of PC gaming community, are looking forward to the first DX10 games in the coming months.

detta schpel har lika galnaa systemkrav som slagfält2... 22/05 Har för mig att DX10 tekniken avbelastar CPUn från viss arbete och lägger det på grafikkortet vilket är rätt bra då ett spel som Supreme Commander inte är speciellt grafikkrävande men äter en hel del CPU pga AIn. 22/05 Spelet har vunnit priser, sålt bra och en ny patch kommer imorrn med medföljande baneditor. Den korta versionen: Du har fel. 22/05 Tja, vi får se vad som lanseras i den patchen som planeras att släppas imorrn (23dje). 22/05 Du vet att det där kördes på RC2 va? Du tror inget förändrats sen dess eller? 22/05 Nej, de har bevisat att Vista kräver 4GB för att nå optimalt spelresultat. Även i spel som man inte trodde var minnesintensiva. http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3135&Itemid=40&limit=1&limitstart=2 22/05 Med dagens priser på minnen är 2gb inga problem att uppnå och det räcker väl till Vista. Prestandan må vara sämre, men har du några bevis på att det är Vistas fel och inte drivrutiners? Lite synd att de inte fick in dx10, skulle ha blivit populärare änd... 22/05 Hade det existerat konkurrens på operativsystemsmarknaden, så hade Vista varit en stor flopp för länge sedan. ....Nu blir man förr eller senare tvungen att "uppgradera" till ett operativsystem, som stjäl dubbelt så mycket RAM från spelen och drar ner... 22/05 Jag har för mig att de lovade dyrt och heligt att det skulle patchas in. Förvisso kanske inte spelet kräver Dx10 men jag tror i alla fall att det skulle bli rappare med än utan. Anledningen är att hela strukturen är omgjord och effektiviserad, så man... 21/05 som N3m35i5 säger, tror inte DX10 hade gjort nå speciellt för spelet. Även om de hade slängt in nå DX10-effekter å grejer så tror jag inte det hade varit värt arbetet. Supcom är snyggt som det är :) 21/05
Skicka en rättelse