Att styra en flera ton tung mech kräver en liten introduktion.

Snart återstår det bara veckor innan alla med en böjelse för flera ton tunga krigsmaskiner får sitt förmodade lystmäte i #Hawken, dags att börja förbereda sig. Två introduktionsfilmer ger dig grundern i såväl underhåll och uppgraderingar som strid och förstörelse.

Garaget
[video=12775]

Strider
[video=12773]

Om du inte orkar vänta till den 12 december är nu betatestet för #Mechwarrior Online öppet igen, bege dig till den officiella hemsidan för mer information eller läs mer här.

MW Fans.. Detta kommer inte göra er gladare, tyvärr.. Extremt begränsat spel, väldigt trångt.. Alla maps jag kört känns mer som arenor, Fula (Ja) Mechs och tråkiga vapen.. Jag är ledsen.. 31/10 Ni som har testat detta nu har dem fixat det där "Failed to connect" och att matchmaking inte fungerade? 29/10 Såg väldigt mycket ut som pay to win? 29/10 Har spelat det några timmar. Det är verkligen inte ett dåligt spel, men jag känner aldrig att jag har roligt när jag spelar. Man får ingen "rush" i kroppen när man dödar 7-8-9 stycken irad. Finns ingen direkt finess bakom dödandet. Du skjuter, dodgar... 29/10 Mumma, känns som Mechwarrior med tillräckligt mycket Armored Core i :) 29/10 Detta är skoj. Alphan var väldigt imponerande speciellt stabiliteten och felfriheten. Har inte haft tid för betan :/ 29/10 Från officiella forumet en bit ner i denna tråden http://mwomercs.com/forums/topic/65067-open-beta-how-to-and-when/page__pid__1300682#entry1300682 "The website is getting redone, so the procedure might not be the same as now. In fact I'm sure it will... 29/10 " kommer servrarna up och open beta aktiveras" Är det bara för dom med beta nyckel som får lite "öppna" eller lär det dyka upp en länk någonstans där alla kan tanka hem spelet och testa? 29/10 Är det någon som SNÄLLA har en extra beta nyckel till detta liret att ge bort? Reggade mig för betan med mina 2 mail adresser så fort man kunde regga sig på sidan, Men har inte fått någon invite på någon ut av dom. :( :( Kom in i Mech Warrior online bet... 29/10 Vad jag har förstått så har de inte updaterar regristrerings sidan, utan fyll i den precis som om det vore closed beta. KL 2100 ikväll så kommer servrarna up och open beta aktiveras på alla konton. 29/10
Skicka en rättelse