Bioware ligger i startgroparna för nästa Mass Effect. Och de vill ha dina åsikter.

#Bioware arbetar som vi vet på ett nytt Mass Effect utan Commander Shepard i huvudrollen. Seriens starke man, Casey Hudson, tar hjälp av Twitter för att rådfråga fansen om vad de vill se.

– Vi är i början av att designa ett helt nytt Mass Effect. Vad skulle du vilja se i det?

Fansens svar lät inte vänta på sig och några av förslagen lyder: femshep som standardkaraktär, spelbara raser i stil med #Dragon Age: Origins, fler naturlandskap och en historia efter händelserna i #Mass Effect 3 (alltså inte en prequel).

Vad vill du se i Biowares nästa rymdäventyr?

Gärna mer karaktärsdrivande äventyr, inte enbart reaktioner på yttre händelser. 10/11 Dude, använd Google URL-shortener :) 10/11 Jag tycker de ska titta på Mass Effect 1, därefter Mass Effect 3. Därefter tar de alla skillnader mellan de spelen i punktform så får de en lista på exakt allt jag inte vill ha i nästa del av serien. Inget Origin eller annan form av DRM som förstör uppl... 10/11 Du menar så som tjejer tvingats spela manliga karaktärer i de flesta spel de sista 20 åren eller så? :P Men ja, valfrihet är att föredra. 10/11 Jag tycker nog det här är det ultimata beviset för att Bioware har tappat all kreativitet. Sedan grundarna hoppade av är det nog bara namnet och ett par spelseriers goda rykte kvar i företaget. 09/11 Jag kommer hålla mig skeptisk då det luktar som missbruk utav human relations teorin (även om den är en organisationsteori) "Vi ber om förslag, intryck och röster men de kommer inte ha någon som helst inverkan på vad vi beslutar att göra. Win-win situat... 09/11 Behåll stridsdelarna från ME3 men gör det lite mer öppet och varierat! Men satsa grymt mycket på att göra spelet RPG! T.ex. Mera Armor och att du kan hitta armor,vapen, Ja sånt som är bra! Och snälla,snälla låt oss få kriga i rymden! 09/11 Samma Me3 var droppen för mig. Me1 är top5 bästa rpg någonsin enligt mig men dom 2 övriga är bara mediokra korridorshooters med story och dialogval. Whopido. När Me2 blev annonserat så trodde iaf jag att det skulle vara som Me1 fast 3ggr större och 10gg... 09/11 Isometrisk. Djup story. Val som spelar roll. Inventory system som är något att ha ... mer val... och det ska inte vara vapen 1-10 ... Så ja ... baldurs gate in space ... är kanske en bra liknelse ... Glömde dock ... inget origen eller ea in blandat ... 09/11 Ett nytt ME 3 är nog vad vi flesta drömmer om. Mindre action och mer RPG... Kommer däremot inte köpa något mer från EA. Någonsin. 09/11
Skicka en rättelse