Bland annat ett nytt kampanjsystem med upp till 250 nya quests, lagom till helgnjutningen.

Webbläsarbaserade free-to-play-titeln #The Settlers Online uppdateras idag med en mängd nytt innehåll för alla nybyggarsugna. Bland annat väntar ett nytt kampanjsystem med 250 nya primära och sekundära quests, samt nya guild quests.

En ny valuta vid namn Guild Coins ska också ha dykt upp. Den kan du använda för att köpa nya äventyr, specialister och potions. Fler uppdateringar av spelet är att vänta -- nästa år ska till exempel ett PvP-system dyka upp.

FZ har dessvärre inte recenserat The Settlers Online, men att döma av omdömena från Utlandet så ska spelet vara helt okej men inte mer.

Jag tycker det är rätt kul, så länge man har en avslappnad relation till spelet. Och massor med tålamod, du gör investeringar i uppgraderingar av byggnader som kan ta en månad eller mer innan de lönar sig. Men så är det också charmen med spelet. Vill... 25/11 Ja, jag kanske formulerade det lite väl krasst. 24/11 Spelet är bra, mycket spelvärt. Om man nu inte är en gnällig grafik fjolla dvs 24/11 Det beror ju på hur man ser det då, man kan argumentera att det är alltid på användarnivå. Alla vet att alkohol/snus/cigaretter (lämnar ute narkotika då det inte är lagligt men samma gäller där) är beroendeframkallande, då är det väl upp till personen... 24/11 Fast så simpelt behöver det inte nödvändigtvis vara. Är man spelberoende så är man. Jag räknar med att du inte använder samma argumentation rörande typ alkohol och droger, som är andra produkter som kan skapa ett beroende... I övrigt håller jag med dig! 24/11 Någon som kan ens kommentera om spelet är ens bra? :P 24/11 Tycker inte det där stämmer alls. Det är ett spel som kräver tålamod, har man inte det kan man underlätta mödan en aning med pengar. Saknar man tålamod finns det å andra sidan andra mer passande spel. Poängen med hela spelet är väl att sysselsätta sig... 23/11 Utveckla gärna, rent ekonomiskt med micro eller rent socialt, dvs tidsmässigt? 23/11 Skräpspel där tillverkarna bara vill suga ut så mycket kontanter som möjligt från spelarna. Riktigt vidrigt och hoppas ingen faller för det här. Har en vän som är spelberoende som är totalt såld på spelet, och nu ligger riktigt risigt till.... Gör er... 23/11 Det är ju för bövelen ett webbläsar spel... 23/11
Skicka en rättelse