Det råder ingen tvekan om att #Splash Damage och #id Software vill göra storspel av #Enemy Territory: Quake Wars. Att slå #Battlefield 2 på fingrarna lär vara målet, och i likhet med den svenskutvecklade onlineshootern kommer kampen mot stroggarna vara reklamfinansierad. Producenten Neil Postlethwaite berättar i utvecklarbloggen att man valt denna modell för att säkra inkomsterna för kommande uppdateringar och underhåll. Han betonar att de har full kontroll över innehåll och placering; distraherande och opassande annonser kommer inte användas.

Annat Quake Wars-relaterat: ja, en demoversion kommer släppas, och ja, detta kommer ske innan spelet går till försäljning. Perfekt om du misslyckas med att komma med i betaversionen, som kör igång vilken dag som helst.

Fick min nyckel via Fileplanet. Va riktigt kul de lilla jag hunnit kört, och ska man basera de på de så blir de nog ett köp. 22/06 Enligt länken ovan så: Uppdatering: utlottningen är nu avslutad, vinnarna meddelas via mejl. Så nej, vi vann inte denna gången heller :( 22/06 Nyheten och tillhörande forumtråd finns kvar: http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=20188 Men den verkar dold. Vet inte varför. 21/06 De har redan skickat ut nycklar, vad jag vet. 21/06 Nepp, inte jag heller. Det verkar som att de har tagit bort den, varför vet jag inte... Lite surt bara om de ger ut nycklarna till dom som vunnit sent ikväll, då hinner man inte köra ngt, om någon får ngt alls... 21/06 Nä hur mycket pengar ID har spelar nog ingen roll eftersom det är splashdamage som gör spelet :) Någon som vet hur det gick i FZ´s betanyckel tävling? kan varken hitta nyheten eller forumtråden. 21/06 Visst men det är inte samma sak. Man kan bortse från reklamen, det är inte direkt som så att dom lägger in cutscenes med reklam mitt i spelet. DVD-filmer där man inte kan skippa spåret är dock sjukt jobbigt. Men ok, vi kan istället säga att dom skiter... 21/06 Jag bryr mig inte lika mycket om att bli "störd" av reklamen (vilket jag inte tror jag blir) som av ren princip. Har jag betalat för spelet men ändå tvingas se reklam? Precis av samma anledning jag inte gillar när DVD-producenter börjar lägga in trailer... 21/06 nästa dvd film du köper har efter varje 20min paus för 5 minuter reklam som du inte kan spola fram. pågrund av att filmbolgen får mindre inkomst igenom fildelning. är väl nästa steg? desså mera vi konsumeter tillåter företgens svinneri desså mera och... 21/06 Hoppas att man får betanyckeln ifrån FZ annars är det bara att vänta på demot. 21/06
Skicka en rättelse