Official Xbox Magazine har avslöjat att Lara Crofts omstart innehåller multiplayer.

Ryktet visade sig stämma. Official Xbox Magazine (OXM) avslöjar att nästa års Lara Croft-reboot, #Tomb Raider, kommer att innehålla multiplayer som utvecklas av #Eidos Montreal. Idag når tidningen prenumeranter så räkna med mer info inom kort. Ett tidigare rykte har gjort gällande att multiplayerdelen ska vara lagbaserad där du spelar antingen som besättningen på Laras skepp eller plundrare.

#Square Enix och #Eidos Montreal berättade för några veckor sedan att de snart skulle avslöja något som för alltid skulle förändra hur vi spelar Tomb Raider. En lågoddsare är att detta handlar om multiplayerläget.

Det jag menar är att visst hatar du mp spel aldrig spelar och vägrar spela det klart då kommer du aldrig tycka om det, men ett MP spel som görs på¨rätt sätt ett spel. ett exempel tänk dig skyrim, tänk om dom byggt om det det varit coop möjlighet eller... 31/12 Jag är inte säker på vad du menar längre. Vad jag och 4liv3 säger är att alla spel inte nödvändigtvis måste ha multiplayer för alla spel blir inte bättre av att de har/får multiplayer. Ibland/ofta är singleplayer lägen roligare än multiplayerlägen. Det... 30/12 Förlåt, men vilket skitsnack. Så du säger att det inte finns ett enda spel som både har en grym single player-kampanj och en rik multiplayerdel? Då har du inte spelat många spel, verkar det som. 30/12 Då skulle jag vilja höra vad som inte blir bättre och är bättre i singel player. för du får gärna förklara dig, en sak att nästan inga spelföretag vet hur man ska göra spelen i mp. förklara dig är du snäll :) 30/12 Kan bli kul om det inte bara är team deathmatch utan har något objektiv baserat gamemode som gör att man måste samarbeta med sitt lag. Hade även varit riktigt nice om det var stealth fokuserat så att man typ kan klättra runt i trän och smyga i buskar... 30/12 Nej, allt blir inte bättre i multiplayer oavsätt hur de gör. 30/12 Kan säga till det jo det är det, rakt av problemet är att dom gör det fel oftast. Finns inte många rpg spel med bra multiplayer spel som gör det bra eller för den delen finns nog inget bra. tänk dig wow som singelplayer och gemför det med multiplayer.... 30/12 Förstår inte denna hysteri med multiplayer. Allt är inte bättre för att man är fler. 30/12 Kommer säkert bli lika bra som det "storsäljande" multiplayer liret Metal Gear eller vad det nu heter, för det innehöll ju också mp och hur jävla roligt var det rent ut sagt. Undra ifall man måste hoppa över fem olika avsatser och lista ut lite gåtor... 29/12 Varför gör de inte Co-op istället :( 29/12
Skicka en rättelse