Fansen undrar vad som händer med den älskade rollspelsserien – och Konami lyssnar.

Den 13 mars släpptes #Suikoden Tierkreis till DS. Och det är seriens senaste livstecken i Europa. Via sitt amerikanska Twitter-konto berättar nu Konami att det inte finns några planer för stunden – men de lyssnar på fansen.

– Kära Suikoden-fans. Det är otroligt att se vilket stöd det finns för Suikoden-serien. Vi älskar den också! Faktum är att vi har flera fans på Konamis kontor. Tråkigt nog har vi inga utannonseringar för Suikoden-serien just nu. Vi uppskattar er feedback och uppmuntrar en öppen och ärlig diskussion med er, våra fans, via så många kanaler som möjligt. Så snälla, fortsätt säga vad ni tycker! Vi lyssnar.

#Suikoden: The Woven Web of a Century släpptes till PSP i japan i början av 2011. Det släpptes aldrig i väst.

Tycker jag låter som en jättebra idé! 11/01 Kan vara att tvåan är färskare i minnet bara, tror inte jag uppskattade vissa spel så mycket som jag borde på den tiden. Låter som det är dags att spela om båda då ;D 11/01 well man har ju ettan och tvåan nånstans i gömmorna,bara att börja gräva 11/01 Tvåan står nog högst även om ettan också är riktigt bra. Iofs inte spelat något annat än Tierkreis efter det och det är tyvärr inte i närheten av lika bra. Tycker Konami ska få ändan ur vagnen och se till att släppa Suikoden 2 på PSN också. 11/01 har bara spelat 1n och 2an men tvåan var ju komplett lysande....ps1 var min sista konsoll 10/01 Hur kan du säga så? Fantastiskt design, samt fantastiska musikspår! Svär inte i kyrkan nu. ;) 10/01 Spelade tvåan mycket, klarade aldrig det dock, efter ha jagat karaktärer snarare än att försöka klara det så fölorade jag save filerna. Ettan klarade jag dock, var helt okej om än lite för simpelt design mässigt. 10/01 Jag tycker ettan är bättre. Story är okomplicerad och som skriven av en kommunist - underbar! Tvåan känns mycket mer amerikaniserat med "honor" och sånt. Som tur tillhör både ettan och tvåan min samling. 10/01 Sedan så tycker jag det är ytterst tveksamt att dom faktiskt "lyssnar". Känns mer som om det är ungefär som "vi bryr oss inte, men låt dom tro att vi lyssnar så vi inte alienerar dom och får gratis publicitet för vårat bolag". För dom gjorde ungefär sam... 10/01 Gillar dom alla, speciellt tvåan som är mitt favoritspel till PS1, och femman som är mitt favoritspel till PS2, heh. Men fyran är helt klart det spel som är minst bra. 10/01
Skicka en rättelse