Vancouver-baserade Black Tusk Studio slipar enligt en LinkedIn-profil på hela fyra än så länge okända varumärken. Doften av nästa generation är kraftfull.

Vancouver-förlagda #Microsoft-utvecklaren #Black Tusk Studios kämpar hårt med nya titlar för förläggarens räkning. Ja, hela fyra okända varumärken bubblar i utvecklargrytan enligt produktplaneraren Jonathan Brownes Linked In-profil. Han har befunnit sig på företaget sedan 2010 och uppger sig ha varit med och planerat produkterna från tidiga konceptstadier till fulla produktionsfaser.

Vi vågar gissa att Black Tusk Studios troligtvis tragglar med nya titlar för nästa generation. Vilken sorts varumärken vill du se att Microsoft hårdsatsar på?

hoppas på att det blir iaf ett av: Age of Empires, Freelancer, Rise of nations och Black White 05/02 redan spelat dom :P 04/02 då kan jag rekommendera 'the witcher I&II' åt dig. 04/02 Då Chris inte längre jobbar för Microsoft tror jag inte en uppföljare kommer bli i klass med Freelancer såvida man inte vill ha en "fördummad" sådan (räcker att se hur Freelancer blev mot vad den skulle ha kunnat bli om Chris vision blivit verklighet,... 04/02 Crackdown 3, nu med ny stad och rejäl budget vore fint :) Även en riktigt Banjo-Kazooie uppföljare vore trevligt. Ett nytt (rejält) Age of Empires/mythology/random vore kul, samt ett Freelancer 2 ;) Nu kommer knappast någon av dessa släppas men hoppas... 04/02 Snälla.. remake på Age of Empires 2. Hade varit awesome! Sen satsa på E-sport! 04/02 Black Tusk Studios håller på med ett spel som ska bli Microsofts nya Halo. Man kan ju även gissa på att dom håller på med ett Kinect-spel, och kanske ett nytt bilspel. Dom har ju även kunskaper inom flygverksamheten då det var dom som utvecklade Flight,... 04/02 AoE3 fast med bättre AI och möjligheten att låsa grindarna, så kommer dom långt. Fler kartor, en advanvement age till och fixa tillbaka resource-systemet så att man behöver silos som tidigare, vor riktigt nice. Lägg till bättre fysik och väder, kanske... 04/02 Det enda jag läst nånstans är att ms håller på med ett helt nytt bilspel. Inte Forza och inte project gotham racing. Övriga nya spel verkar det inte läckts nån info om. 04/02 Freelancer 2. En xbox-exklusiv värdig uppföljare till originalet är det enda som kan få mig att överväga ett köp av deras nästa konsoll :-) Edit: Såg nu att det kanske inte tvunget är till konsoll. Hoppet lever!! 04/02
Skicka en rättelse