Det verkar som att kommande SimCity innehåller mikrotransaktioner.

Knappt har blodtrycket återvänt till normala världen efter att ha läst om mikrotransaktioners pris i #Dead Space 3 innan det är dags igen. Om man ska tro den läckta manualen för #SimCity verkar det som även detta spel kommer utnyttja mikrotransaktioner.

På sidan åtta kan man läsa följande (fritt översatt): Här kommer du hitta speciella tillägg som är till försäljning. Välj AFFÄR för att se hela listan med extra innehåll (både gratis och sådant du betalar för) som kan förse dig med nya spelmässiga möjligheter.

#SimCity utvecklas av #Maxis och släpps för nedladdning till PC och MAC den 7 mars.

Um, det där låter mer som DLC än mikrotransaktioner. Säkert i stuk med extramaterialet till Sims. 06/02 Om du fortsätter köpa spelen trotts att de blir dyrare och sämre villkor visar du tydligt att du är bered att acceptera sämre villkor för högre pris. Att det bara är kosmetiskt skit är direkt felaktigt, då de som inte förhandsbokar alls kommer att gå... 05/02 Sånt här blir bara till eftersom derps tillåter det, det drar in derpmynt till företagen och derphjulet fortsätter snurra :( Hur man än vill så finns det fler derps nuförtiden än smarta människor. Man får väl anpassa sig till att andas genom munnen.. 05/02 Ja det verkar ju vara ett alternativ, eller vänta nu.. om du nu så gärna vill spela det kan du väl lika gärna köpa spelet? Bara för att man stör sig på någon detalj i ett spel är det väl inte skäl nog till att pirata det istället för att köpa det? Det... 05/02 Folk fortsätter stödja sådant här och vi har ännu inte nått botten. Vågar inte tänka på hur det ser ut om 10 år. 05/02 Den här DLC/microtransaktioner trenden är ju löjlig. Köper jag ett spel så köper jag ju ett spel, inte ett fragment som jag kan skjuta in några ytterligare hundringar i för att få komplett. Kan väl hålla med om att förbok ingserbjudanden kan vara ok,... 05/02 Bästa responsen någonsin. haha xD 05/02 Håller med helt, sitter dessutom i samma båt (bokade direkt jag hörde de hade tagit avstånd från "societies"). Jag tror huvudproblemet är att det är för mycket marknadsförings folk inblandade (no offence). Förr var det i princip bara tekniker och ingenj... 05/02 Nej, det är klart. Tror studion är helt okej, verka vara vettiga av vad jag hört. Lär ju vara EA som publisher som är boven i dramat =) Älskade simcity 3000 och simcity 4. 05/02 pay2play day 1 dlc Microtransactions Pay2Win På min tid fick man en present och när man öppnade presenten var ett spel i, betalt och klart att spela. Tycker synd om dagens föräldrar som vet inte vad i helvette de tar sig in i.... de är som att ge barn... 05/02
Skicka en rättelse