"FUS ROH DAH" skriker närmare 300 000 Dota 2-spelare i Skyrims fejs då det nu petat ner The Elder Scrolls-äventyret från sin simultana spelartron.

#Dota 2 befinner sig för närvarande i stängd beta, även om det i nuläget är oerhört lätt att få tag i en nyckel. Så lätt att det kanske lika gärna kan ses som öppen beta. Hur som haver, #Valve är sannerligen stolta när de nu kan presentera en ny herre på Steams simultana spelartron. Bara här om dagen hade Dota 2 hela 297 000 spelare online samtidigt, något som effektivt petade ner #The Elder Scrolls V: Skyrim från sin tron som byggdes av 287 000 spelare i november 2011. Vi gissar att antalet spelare kommer öka med tiden, och säkerligen kommer det dyka upp andra titlar som kommer nå liknande siffror.

Du kan spana in rekordet i grafform, innan du tar dig till Reddit och tackar användaren scherzocrk för sitt bidrag.

Jao, man är nog lite av en Dota 2-fanboy, men i detta fallet försvarade jag inte direkt spelet... Då LoL och HoN är kopior så hade jag lika gärna kunnat använda de som exempel. 09/03 Det kan man lugnt säga att du har. Håller med Ztreek till punkt och pricka. Som tur är tar jag inte illa upp, då jag förstod att du verkar vara lite av en DoTA 2 fanboy som måste försvara spelet mot allt typ av kritism (i alla fall är det den synen jag... 09/03 Nae, alla har olika åsikter, precis som i alla andra diskussioner. Jag tycker DotA helt klart är mer "hardcore" (även om jag tycker att det är ett korkat ord att använda i det sammanhanget) och att LoL då är det mera "casual"-alternativet. 08/03 Varför? är du färgblind? vet du hur svårt färgblinda har? vem är du att döma folk över deras handikapp? Usch.. dåre.. 07/03 Ja, men jag tycker inte din jämförelse går ihop. Därför jämförde jag med två andra, mer traditionella sporter. Men där tycker du tydligen att det är helt olikt - fast de täcker alla de kriterier du själv nämnde om de spel du "jämförde". 07/03 Nae, det tycker jag inte. Att säga att man inte kan spela DotA för att man är färgblind är dock en dålig anledning/ursäkt. 07/03 Du har en uppkäftig attityd, visar ingen hänsyn till ett handikapp. så jo, du hackar på någon. Sen att du säger åt mig att växa upp visar bara mer att du är uppkäftig. Vet inte hur gammal du är men du beter dig väldigt illa för din ålder om du är över... 07/03 Nej, det skulle jag inte säga... Jag jämförde två datorspel, inte fotboll och rugby. 07/03 Jag -hackar- inte på någon, så ta och väx upp är du snäll. 07/03 Inga problem, Valve är bra utvecklare som låter användaren greja med konsolkommandon, du kan göra kryssen på kartan större exempelvis vilket kan underlätta om du ser dåligt. 07/03
Skicka en rättelse