En kommande pc-uppdatering till Resident Evil 6 erbjuder Left 4 Dead 2-karaktärerna i Mercenary-läget, medan nivåer till Left 4 Dead 2 är på väg där Resi-fiender infinner sig.

Det var ett antal månader sedan #Resident Evil 6 släpptes till konsoler världen över, och pc-utgåvan fick vänta ett bra tag. Men, nu är plåster på väntansåren på väg. #Capcom har röjt ett samarbete med #Valve, där karaktärerna från #Left 4 Dead 2 infinner sig i Resi 6:s Mercenary-läge med varsitt set vapen och prylar. I gengäld kommer Resi-fienderna Lepotitsa, Napad och Ogroman införas i Left 4 Dead 2. Femte april dyker gratisuppdateringen upp.

Coolt! 18/03 the midnight riders får det gärna vara ifall ett l4d3 kommer :P skulle vara riktigt awesome med dessa fyra gubbar springades runt :P. Nja känner som ingen skillnad ifall man ändrar skinsen bara, vill ha ett nytt left 4 dead :) 17/03 Jag vill att de 4 skall vara Staffan & Bengt samt Albert & Herbert.. 17/03 Du syftar nog på "the midnight riders" ;) och aa det är dark carnival man ser deras posters, rockkonserten är map finale :) Vill du ha lite variation och nya survivors så rekommenderar jag dig att gå om på Steamworkshop->L4D2. Där har du massor av custo... 17/03 På tal om left 4 dead så kan dom gärna få göra en trea nu på det. Varför inte göra en trea på dessa 4 styckna gubbar man kan se på carnival banan eller vilken bana det var på en poster? Tänk er att vara fyra feta skäggiga karlar som köttar zombies? Epic... 17/03 Resident evil var bra fram till trean, efter det har det bara blivit sämre och sämre. 17/03 Det är riktigt bra. Ett kul co-op action-spel som går att spela själv dessutom. Det är ingen Survival Horror, men det är ändå väldigt Resident Evil med monster-designen och storyn typ. Left4Dead var faktiskt en grej av sakerna jag tänkte på när jag lira... 17/03 Inte okej som ett Resident Evil spel. Annars ett roligt actionspel imo. 17/03 YEEEEEEES! RE6 var helt okej. Ingen själ i spelet. Biljakter, flygplan, helikopter, motorcykel. En jävla massa proppat i spelet men ingen känsla eller själ. 17/03 Det blev skit vad jag har hört. 17/03
Skicka en rättelse