Minns ni att vi rapporterade att senaste #Tomb Raider inte skulle få något nedladdningsbart material till singleplayer? Det löftet höll i sig i ungefär en vecka, för nu finns plötsligt Headshot reticule att köpa på Steam för 0,8 euro.

Tomb Raider-förläggaren #Square Enix har hamnat i ekonomiskt blåsväder och igår kunde vi rapportera att de förlorat väldigt mycket pengar, varpå deras vd avgick för att bana väg för omstrukturering. Samband eller tillfällighet?

Tack för tipset. Ska kolla upp det =) 28/03 Hahaha! 28/03 Håller med Nelfie. Helt klart riktigt bra spel och jag är helt kär i det. Känner bara att det för alldeles för linjärt för man ska orka spela igen. Det som är lite negativt är att "tombsen" enbart var ett kort pussel och sedan öppna en kista. Hade velat... 28/03 Jag kan inte tala för alla andra, men jag älskade den nya Tomb Raider, var så jävla trött på orginalet. Detta hade en viss charm, det var mysig gameplay, sure man dödade en hel del människor, men har tomb raider någonsin varit ett "Titta på de fina vyer... 28/03 Om du enbart köpte basicversionen av spelet finns en pluttig extra Tomb att köpa, köpte du någon specialvaran på steam tror jag den ingick redan. Jag köpte basicversionen (200kr). Så kanske lägger till den Tomben som jag inte fick. 28/03 Åhh.. jag hoppades en stund på mer utforskande eller story. Faller i kategorin [mer Tombs o Mysterier] och [mindre dödande] men alla gillar ju olika saker i spel. Slänger dom upp en till grotta med lite längre pussel, inte bara ett som man löser på 2... 27/03 Headshot reticule? Att kalla det för singleplayer dlc är ju så förbaskat korkat att det finns inte.. 27/03 Det är ju redan på tok för lätt, även om man kör det på hard... 27/03 Borde ju kunna fås i en gratis patch, tycker man. Nä. Istället ska det kosta typ 6 kronor. Eller 7. 27/03 Det är ingen DLC, det är ett microköp för en detalj Content = Innehåll, Detta är en funktion Nästa pryl är att sälja trainers med en gång, hahaha, d,vs om man inte har en Utvecklingsmaskin eller jtag och kodar sina egna ;D Bye bye square, nu kör ni även... 27/03
Skicka en rättelse