Atlus utlovar ett väldigt långt äventyr och chansen att anta en brutal utmaning.

I fredags visade vi den första engelska trailern från #Shin Megami Tensei IV. Nu berättar #Atlus att deras 3DS-rollspel kommer bli över 50 timmar långt. Dessutom ska DLC tillkomma som ska plussa på livslängden ytterligare.

Storyn kommer inte knyta an till tidigare delar, men Atlus lovar att musiken på något sätt kommer hylla serien. Dessutom kommer det finnas en "brutal" svårighetsgrad.

Shin Megami Tensei IV släpps i maj i Japan och senare i år i USA. Vi vet att det också kommer hit men inte exakt när.

Faktiskt så har ett par hackers suttit på en såkallad Kernel-exploit som gjorde det möjligt för dem att komma åt precis allting i 3DSen, men de bestämde sig för att inte släppa den till allmänheten eftersom den just kunde användas till att spela piratko... 30/04 Det är inte vad som ändrades, utan principen i sig att utgivare/översättare går in och ändrar i källmaterialet. Om de lyckas få bort regionsskyddet så kommer de antagligen ha så pass mycket kunskap att de samtidigt kan ta bort kopieringsskyddet. 30/04 Enligt mig är det inte så stor sak, snarare ett steg bakåt. Repliken som ändrades lät i min mening otroligt dum: "And they said they bet your boingy bits are white as snow and soft as pillows." Detta ändrades till: "You know! Your hair! It's so sleek,... 29/04 Helt meningslös censur. Varför ändra andemeningen i ett spel? Och hur svårt är det att bara ändra regionskodningen i spelet. Om Nintendo hade skippat regionslås så hade vi konsumenter inte varit lika påverkade av Nintendos likgiltighet. 29/04 Ooooh - Shin Megami Tensaaah...3Ds. Blärk. 29/04 Detta är inte så långt om man jämnför med Shin Megami Tensei-seriens standardtid. Menar du den lilla konversationen där de ändrade att två kvinnor pratade om hår istället för bröst? Det är väl inget att gnälla om? Devil Survivor Overclocked var inte hel... 29/04 Åh, det finns fler kloka människor i världen! 29/04 Ibland spelar jag inte spel av just den anledningen att dom är FÖR långa... Alternativt repetitiva. I'm looking at you, Assassin's Creed. 29/04 Nice, ser fram emot att spela en buggig (Devil Survivor) och censurerad (Fire Emblem: Awakening) version av spelet ett halvår efter att det har släppts i USA :) Nintendo bryr sig verkligen inte om Europa. Ångrar att jag köpte en 3DS. 29/04
Skicka en rättelse