Pocketwatch Games ser hellre att 360-spelarna blir besvikna över en försening än upprörda över ett trasigt spel.

För en stund sedan läste du Rikard Olssons recension av fart- och tjuvfyllda #Monaco: What's Yours Is Mine. Om inte? Gör det. Spelet släpptes förra veckan till pc och tanken var att Xbox 360-spelarna skulle få ta del av stealth-äventyret samtidigt. Men på grund av en bugg som hastigt avbröt online-spelande valde #Pocketwatch Games att skjuta på konsolreleasen.

– Jag tycker att det finns en skillnad mellan att bli upprörd och bli besviken, berättar grundaren av Pocketwatch, Andy Schatz, för Edge Online.

Han menar att spelarna med rätta hade blivit upprörda om de släppt ett trasigt Monaco till Xbox 360. Därför valde man istället att göra konsolspelarna besvikna och låter de vänta lite längre. Det är oklart när spelet släpps på Xbox Live då buggproblemet ännu inte är löst.

Vad Winzi sa men jag tänkte mer EA i helheten. Sämst kvalitet på alla fronter oavsett plattform. 02/05 Företag som går ut med sådana här uttalanden har mycket att leva upp till. Tycker man hört det förut och när det väl kommer till release så är det strul i alla fall. Servrar som inte fungerar, man kan inte logga in (om det är ett online-spel) m.m. 02/05 Ah ok, då var det bara jag som missuppfattade lite :D 02/05 Haha nej nej, säger bara att känslorna inför händelserna försening och brist på kvalitet är omväxlade för mig än vad som beskrivs i artikeln. Föredrar självklart ett färdigt bra spel som fungerar. 02/05 Så du menar att du hellre betalar för ett spel som du inte kan spela när du köpte det istället för att få det lite senare, men då kan du iallafall spela det? Det låter bara konstigt i mitt huvud, men jag är inte dig så :) 02/05 Activision/Blizzard med Diablo 3, EA/Maxis med SimCIty Sega och Gearbox med Aliens: Colonial Marines för att nämna några fler. Edit* Ubisoft med Rayman Legends (inte för att det var trasigt) men för sitt extremt dåliga val att låta Wii U släppet skjutas... 02/05 Hmm... kan inte tala för andra men när jag är hajpad inför ett spel så blir jag upprörd när det blir försenat för att jag vill spela det så snabbt som möjligt och såg fram emot dagen som hade utannonserats tidigare, sedan blir jag besviken om spelet int... 02/05 Något specifikt? Jag tänker mest på Bethseda. 02/05 Några större företag kanske kan lära sig något utav detta. 02/05 Bra! Släpp inte trasiga spel 02/05
Skicka en rättelse