För det är ingen vanlig dag, för det är Geralts födelsedag – hurra, hurra, hurra! Han fyller sex år, den lilla parveln, vilket #CD Projekt Red avslöjar i ett blogginlägg. #The Witcher-serien har också sålt lika många miljoner exemplar genom åren. Så ett grattis i dubbel bemärkelse är på sin plats.

– CD Projekt Red grundas i tanken att det alltid är en bra idé att ge spelarna mer. Sedan begynnelsen har vi förstått att dialogen mellan utvecklare och spelare är väldigt viktig och kan skaka om den affärsmässiga sidan av branschen. Vi hoppas ni följer med oss in i framtiden och att vi kommer fortsätta sträva efter förändring tillsammans, hälsar studiochefen Adam Badowski.

Här är en bild som sammanfattar spelserien i siffror och statistik.

Grattis, grattis. Även om jag i min enfald trodde att serien sålt betydligt mer än sex miljoner. Men jag antar att det var en viss skillnad på ettan och tvåan. Gissar att tvåan står för de flesta miljonerna där, även om ettan uppenbarligen sålde tillräc... 27/10 Sexigt. 8D 26/10 Fel av mig, det är sant, jag utgick från min standardupplösning 1920x1080, då blir det 4k. Men det är 4x upplösningen som du säger. Dom faktiska effekterna av det kvarstår dock :) Den typen av "anti-aliasing" är den mest exakta, men extremt krävande om... 26/10 Nja, den renderar spelet 4x upplösningen du har ställt in och skalar ned det. En gammal metod faktiskt, och mer allmänt känt som supersampling, och det behöver inte bara vara 4x utan kan kan vara högre eller lägre, finns till och med 16x supersampling,... 26/10 Haha, ja übersampling settingen är nog menad för dom som har det allra senaste i hårdvaruväg, eller för framtiden. Vad jag förstått det som renderar spelet i 4k upplösning i motorn med det på och skalar ner till vad du kör. Så inte så konstigt att det... 26/10 http://i930.photobucket.com/albums/ad145/howimetyourmothergifs/mindblown.gif 25/10 Hehe, den som väntar på något gott... =) 25/10 Absolut min favoritstudio just nu, de har helt enkelt känsla för kvalitet med en sund affärsinställning. Ser fram emot Cyberpunk 2077 så galet mycket!! 25/10 välförtjänt, grattis cpr :) 25/10 Typ 1 miljon sålda The Witcher och 5 miljoner sålda The Witcher 2? 25/10
Skicka en rättelse