#The Brotherhood gör precis som många andra indieutvecklare, de vänder sig till Kickstarter för att finansiera sina drömmars spel. I deras fall stavas drömmen #Stasis.

#Stasis är ett klassiskt peka-och-klicka-äventyr sett från isometrisk vy. I rollen som John Maracheck skall du lösa pussel och upptäcka mörka hemligheter för att rädda din familj. Förebilderna sägs vara spel som #The Dig och #Day of The Tentacle.

I skrivande stund är 39 595 dollar av 100 000 begärda insamlade, men då är det också 30 dagar kvar till deadline. Det bästa med det hela är att du kan testa en alfaversion av spelet innan du bestämmer dig för att investera.

http://www.kickstarter.com/projects/bischoff/stasis-2d-isometric-scifi-horror-adventure-game/widget/video.html

Kvillen: en av sakerna som skaparen ska använda pengarna (från kickstarter) till är att ersätta de temporära rösterna med professionella ditto. phi: det är tydligen många som frågat efter OS X support, han gick ut idag med nyheten att OS X kommer stödja... 11/11 Har backat nu. *beep* *beep* *beep* 08/11 Intressant, saknar denna typ av spel i dagens speedade samhälle... 08/11 "Stasis – skräck enligt den gamla skolan" och jag trodde på en gång att det handlade om Aftonbladet och annan svensk regim media. :P 08/11 Kan även rekommendera Sanitarium på GoG. Riktigt bra för den som ej är grafik kräsen. :) 07/11 Han fick en liten slant av mig fastän jag inte kör windows. Men jag hade gärna sett en version till OS X, annars får jag väl testa hur det funkar i någon VM. 07/11 Det lär ju inte vara svårt att nå målet på kickstarter, med tanke på hur mycket som kommit in på tre dagar. Jag är väldigt obekant med den där typen av spel, men det ser ut att ha fruktansvärt härlig atmosfär. 07/11 Inte illa för en man som arbetar på spelet. Förhoppningsvis finns det lite mer i spelet än bara snygg grafik för innehållet kändes lite fattigt på story som grep tag i en. Dessutom gillar jag intressanta karaktärer med bra dialog i ett sånt här spel och... 07/11 Omg, kunde de inte hitta en bättre mikrofon och en mindre stenhård källarlokal att spela in i? :s Men spelet verkar i alla fall väldigt skönt, blir nog testa och sen kanske en liten back på detta :) 07/11
Skicka en rättelse