Under helgen gick VGX av stapeln, en vidareutveckling av VGA (Video Game Awards) som kan beskrivas som en gala för tv-spel. Det bjöds på intervjuer, prisutdelningar och förstås massor av trailers från heta spel. Vi har sammanställt alla filmklipp här nedanför, varsågod och frossa!

Titanfall
Kommer Respawn Entertainments #Titanfall att knocka #Call of Duty med sin snabba action och parkour-moment? Det frågar vi oss i avsnitt 17 av Fragzone, och ännu en fingervisning kan man läsa i vår förhandstitt av spelet. Under VGX slog två filmklipp ned från himlen, där vi får veta lite mer om två titaner.

Tom Clancy's the Division
Onlinerollspel möter förstapersonsskjutare i det svenskutvecklade storspelet #Tom Clancy's the Division. Eftersom det helt skippar Playstation 3 och Xbox 360 behövs det inte tas hänsyn till begränsningarna i den gamla tekniken, vilket vi kan skymta i ett nytt klipp om spelmotorn.

The Witcher 3: Wild Hunt
Senast vi hörde något om #The Witcher 3: Wild Hunt var under sommarens Gamescom när vi fick ett lass bilder och förhandstittade på spelet. Tystnaden bryts med VGX-trailern som visar upp olika miljöer, en by i brand och ett köttigt slagsmål.

Dying Light
#Dead Island-utvecklarna vidareutvecklar kombinationen med zombieapokalyps och sandlåda. #Dying Light får oss att klättra på väggar och tak för att överleva mot alla odds, något vi har upplevt i vår förhandstit och får se i det nya klippet.

Game of Thrones
#Telltale Games ska inte bara blända oss med sin slående tolkning av zombieapokalypsen i #The Walking Dead: A Telltale Games Series, utan även ge sig på våldsam fantasy i #Game of Thrones (Telltale). Teasern nedanför avslöjar att spelet släpps någon gång under 2014.

Tales from the Borderlands
Telltale nöjde sig inte med att utannonsera ett spel baserat på Game of Thrones, utan passade även på att avslöja ett äventyr som utspelar sig i #Borderlands-universumet. 2014 ska spelet som döpts till #Tales from the Borderlands släppas.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Den stora nyheten Nintendo tog med sig till VGX var en apa – en synnerligen tjurig sådan. Cranky Kong är spelbar i Wii U-liret #Donkey Kong Country: Tropical Freeze och vi får se vad han går för i klippet nedanför.

Broken Age
#Double Fine Productions peka och klicka-äventyr #Broken Age har visat sig vara en synnerligen stjärnspäckad tillställning. Jack Black och Wil Wheaton återfinns på rollistan, och under VGX fick vi även veta att Elijah Wood gör en av huvudrollerna.

Quantum Break
Ta en nypa interaktivt historieberättande från #Alan Wake och blanda med en god dos stiliserad action från #Max Payne och du får Xbox One-exklusiva #Quantum Break. Nedan ser du världspremiären av gameplay från spelet.

Thief
Efter nästan nio år är det dags för ännu ett tillskott till den älskade Thief-serien. I spelet, som kort och gott heter #Thief, får vi följa Garret på en resa genom mörker bland mystiska munkar. Läs vår förhandstitt och spana in trailern för att veta mer om det stundande äventyret.

South Park: The Stick of Truth
Det ständigt försenade rollspelet från #Obsidian Entertainment ser (kanske) dagens ljus i mars nästa år. Vad ska vi göra fram tills dess? Titta på det nya fisfyllda klippet nedan, så klart!

BONUS: Massor av pinsamheter!
VGX bjöd inte bara på en hög med trevliga trailers, utan också en del otroligt pinsamma ögonblick – många där Community-skådisen Joel McHale stod i fokus. Så fram med popcorn och skämskudde inför klippet nedanför. Hur länge vågar du titta?