Det digitala kortspelet #Hearthstone: Heroes of Warcraft befinner sig i stängd beta, som under gårdagen fått en uppdatering i Nordamerika. Patchen hittar hit till Europa under dagen, och förändrar en del grejer i det strategiska spelet.

Det gamla rankingsystemet tackar för sig och lämnar över stafettpinnen till en ny variant som sträcker sig över 25 nivåer. Man börjar förstås längst ner med den inte särskilt ärofyllda titeln "Angry Chicken", för att sedan klättra upp till toppen och den respektabla "Innkeeper"-titeln.

Andra mindre nyheter innefattar möjligheten för föräldrar att stänga av mikrotransaktioner, så att de små liven inte bränner semesterkassan på glittrande kort. Guldkort är numera animerade och många av de olika klasserna har balanserats. Läs alla smaskiga detaljer hos Hearthpwn.

Den öppna betan av Hearthstone börjar närma sig, då den ska slå upp portarna någon gång under den här månaden. Tyvärr har vi ännu inte något konkret datum.

Har kört detta spel i ca 2-3 månader nu. Tycker fortfarande det är skit kul! Förövrigt kan man man komma rätt högt rankad ändå med basic korten man får från början. Då man tidigare har spelat mmorpg och betalt månadsavgift tycker jag inte så farligt att... 12/12 Det är klart att man kan köpa sig till bättre kort och så, men det finns några saker som ändå gör att det mesta jämnar ut sig: - Spelets matchmaking gör att man slipper möta de som finslipat sina "dyra" kortlekar förrän man själv är lika bra. - Det finn... 12/12 Jag prövade spelet för första gången idag. Riktigt underhållande, lite småmysig atmosfär 12/12 Satan vad najs! :D Måste köra en vända direkt...förnedrade just tjejen på tre raka, men det ger ju inga quest gjorda, så... Har Uthor, Rexxar och Garrosh att välja mellan..så det blir en Hunter ...första matchen gick åt skogen vs en Shaman, grrrrr! 11/12 fick betan för ca 2-3 månader sen, var verkligen taggad till tusen! men tröttnade rätt fort och spelar numera max 1 match per dag i snitt 11/12 Kör en hel del arena, och går man med 7 wins eller mer är man garanterad åtminstone guld nog att ta sig in i arenan igen (150 guld) :) 11/12 Får hoppas att öppna betan kommer innan jul, ser fram emot det här grymt mycket. Trodde aldrig att jag skulle vara pepp över ett kortspel men efter att jag testat lite magic the gathering i somras insåg jag att det är ju faktiskt jäkligt skoj med kortsp... 11/12 Installerar betan nu :) 11/12 MC nerfas till 10 mana i patchen om jag inte minns fel, samt lite andra nerfar på tex Argent Commander och andra kort som är överbudgeterade. För övrigt är HS rätt kul, en match tar 10-15 beroende på vilken deck typ man spelar så passar perfekt när man... 11/12 Jag som trodde att guldkorten redan var animerade. Och även synd att man förlorar sin ranking, hade ju precis lyckats lämna guld bakom mig. I vilket fall är det väldigt kul, även om jag fortsätter hata präster och deras j-vla mind control. 11/12
Skicka en rättelse