Det har varit en sorgens vecka för alla som gillar #Warhammer Online: Age of Reckoning. Efter december månad löper Mythic Entertainments licensavtal med Games Workshop ut, och de valde att inte förnya det. Som ett resultat har det fem år gamla spelet nu gjort resan till mmo-himlen där det gankar noobs bland molnen, tillsammans med #Tabula Rasa, #City of Heroes och #The Matrix Online.

Men den före detta anställda Andrew Meggs vill inte att Warhammer Online ska sluta där. I ett blogginlägg förklarar han att det finns ett singleplayer-läge i spelet som enbart utvecklarna själva kunde aktivera. Det finns inget som helst gameplay i spelläget, utan man flyger omkring som stålmannen och kan titta på de många fina miljöerna i världen.

Han tycker att utgivarna #EA borde släppa lös den här versionen till allmänheten, så att fansen får ett lättillgängligt verktyg vid de tillfällen de känner sig nostalgiska och vill gotta sig i gamla minnen. Det kan även vara ett bra tillfälle för framtida spelutvecklare att titta på vad den här tidsepoken hade att erbjuda.

Läsa hela inlägget