Det är ingen dålig affär som Hasbro och Wizards of the Coast har fått till. 20th Century Fox har nämligen köpt rättigheterna till en filmatisering av det populära kortspelet Magic: The Gathering.

Som producent för spektaklet står Simon Kinberg, som producerat en lång rad storfilmer, bland annat X-Men: First Class, Elysium och Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Hur sjutton de ska göra film av Magic: The Gathering vet vi inte ännu, men räkna med att det kommer ta sin lilla tid innan vi får reda på någonting mer.

Jepp... det är en gigantiskt värld. Vilket i sig kan skapa problem med att försöka göra något direkt baserat på lore utan att missa för mycket för historia och inte få ett abrupt slut samtidigt som de ska få till en bra story som tilltalar mer än bara... 16/01 För er som inte vet. Hela Magic The Gathering-världen består av en herrans massa böcker varvid även kortspelet både grundar sig och bygger på mer till historien i böckerna. Är en hel värld av fantasy. Så det finns mycket att hämta. Är mer än bara ett... 15/01 Planeswalkers är ju dock inte "spelare" utan bara en unik typ av karaktär med speciella abilities. Men man kan nog förvänta sig av att det är många s.k. summoners som utgör huvudrollerna i filmerna(plural?) 15/01 Förväntar mig att planeswalkerna sitter och kastar kort. Inga kort, ingen magic film 15/01 Ingen Uwe? Jag står över. 15/01 Tycker det är roligt att ni var tvungen att påpeka att Uwe inte är inblandad. 14/01 "Hur sjutton de ska göra film av Magic: The Gathering vet vi inte ännu" Är nog ej så svårt med tanke på att de har mer lore och karaktärer att använda sig av än de flesta varumärken.. Ser fram emot detta. https://www.youtube.com/embed/AvCwPBMNdXM 14/01 Battleship. 14/01 Kan vara en av de bästa nyheterna jag läst på mycket länge! Gjorde min dag om dem lyckas=) 14/01 Planeswalkers som protagonister och antagnoister, och använder olika former av magi helt enkelt. Dom bör inte ha så stora svårigheter att komma på någon vettig story, med tanke på att dom lyckas göra det i pc-spelen av mtg. 14/01
Skicka en rättelse