#Rust är en uppkopplad sandlåda där man måste överleva mot alla odds. I vår förhandstitt konstaterades att spelet är långt ifrån färdigt (något som dock inte hindrat det från att sälja som smör). Men utvecklarna #Facepunch Studios tar hela tiden steg mot en fulländad upplevelse, och i senaste patchen plockade de bort alla zombier.

Målet med spelet är inte att vara ännu en zombiesandlåda, och de levande döda har alltid varit en placeholder. De har tills vidare ersatts av björnar och vargar. Just djurlivet har fått en rad förbättringar i uppdateringen, likaså världens olika mineraler. Läs om alla förändringar på den officiella hemsidan.

Enligt mig låter det helt enkelt som att Alpha inte är något för dig... :p Undvik Alphas i framtiden om du inte står ut med plötsliga ändringar som ibland kanske inte bidrar med något roligt. 08/02 För att det inte är ett design val, det är ny PLACEHOLDERS. Och när du köper in dig i en alpha, hur fan kan man då räkna med att det är minst beta? Design valet av spelet är survival game i mer naturlig miljö som jag fattar det, det han klagar på är dål... 08/02 Fast i slutändan har ju folk redan betalat för spelet, då är det ju inte riktigt en alpha i vanlig mening även som utvecklingsfasen endast kommit så långt. Varför blir du så förbannat butthurt över att någon inte gillar designvalen i ett spel han betala... 08/02 Att börja grina för att en Alpha har saker och ting som blir dåligt implementerade (som dessutom tydligen har sagts från utvecklarna att det bara är en tillfällig lösning) är helt, konstigt. För om man nu tycker något är så snuskigt dåligt när man kör... 08/02 Nu är det så att jag inte gnällt på spelet eller utvecklingen i helhet, däremot är jag missnöjd över att man annonserade att zombierna skulle bort, de nämnde inget om att ersätta med något annat. Detta var vad spelarna velade, men när det var dags att... 08/02 så är det. men vissa klarar inte av att höra kritik om man inte väver in kritiken i sammet. 08/02 elr en lax! 08/02 :| Så att vilja undvika ytterligare framtida problem är alltså en dålig sak. Bara för att de väljer att göra det här spontant betyder inte att de inte jobbar på spelet... saker och ting tar tid. :p 08/02 Alpha eller inte, så tycker jag att man bör helt ha skippat att "byta ut" zombierna bara för att man inte vill bekanta sig som ett zombie survival, det är liksom same shit diffrent name nu, vilket INTE var vad den massiva spelar basen gnällde på. 07/02 Ge kritik över något de själva sagt är en temporär lösning? De tog bort zombier nu för att undvika att göra för många besvikna och förbannade senare i utvecklingen, därför väljer de istället att slänga in ett par halvtaskiga(eller rent ut sagt asdåliga)... 07/02
Skicka en rättelse