Chefen för Valves VR-utveckling börjar jobba med Oculus Rift.

Diskussionerna kring huruvida virtual reality verkligen kommer att bli en konsumentsuccé pågår för fullt men de som tror på en holodeck-doftande framtid fick precis lite mer ammo. Atman Binstock, som de senaste två åren har basat över Valves VR-forskning, har blivit anställd av #Oculus VR.

Hans nya titel blir chefsarkitekt och han får bland annat sällskap av legenden John Carmack, som lämnade #id Software i slutet av förra året för att fokusera helt på virtual reality.

Hype? Tror inte du vet vad det innebär. Det har hänt mycket, förstår att vissa tror det bara är att göra, men det är mycket som måste listas ut som ingen har någon aning om. Fösta dev kittet som används av 10 tusentals personer världen över visar ju på... 13/03 Märks man äf trött när man börjar fundera på vem Mr.Atman är. duh!! 13/03 Det ryktas att de kommer att visa sin variant nästa vecka: http://www.edge-online.com/news/sonys-vr-tech-will-be-revealed-at-gdc-and-it-represents-virtual-reality-gamings-greatest-hope/ 12/03 Lääängtar! Känns som man väntat en evighet på occulusen. Hoppas de gör mer framsteg nu framöver med tekniken, så att det landar i slutet på året. Hur är det med Sony, de höll också på med en egen teknik som skulle lanseras rätt så snart va? 12/03 Grymt! Vill se så mycket drive som möjligt kring Oculus - en VR-produkt behöver bred industriacceptans för att till sist bli den där hushållsprodukten alla drömt om sen 90-talet! :D 12/03 Hur skulle de INTE kunna anställa B.Atman? ^^ 12/03 Dom får fast ankra skiten i skåpet fem år till, bara det leder till nånting bättre. De har nog inte råd med ett nederlag. Svårt och tro att det blir iofs med så tunga namn/pjäser involverade. 12/03 Måste börja åka lite skridskor, o spela på puck! /Random Hockeyexpert 12/03 Jag börjar känna lite att det är dags att vi ser något i slutet av hypetunneln. Mycket snack och lite hockey de sista åren. 12/03 Wait for it... DARY! 12/03
Skicka en rättelse