Den mest efterlängtade Wii U-titeln just nu heter #Mario Kart 8. Med tanke på megasuccén för #Mario Kart Wii (35 miljoner sålda ex!) är det inte svårt att förstå varför. 30 maj är det till sist dags och nu spär #Nintendo, via ett pressmeddelande, på hajpen med både en ny trailer och nyheter som doftar fin fanservice lång väg.

Metal Mario, Lakitu och Shy Guy gör comeback. Debut gör däremot de sju Koopa-syskonen Larry, Morton, Wendy, Iggy, Roy, Lemmy och Ludwig (som de facto inte är Bowsers barn, men det är en helt annan historia). Till sin hjälp har samtliga karaktärer föremål som bumerangblomman, som kan bedöva dina motståndare, och Piranha Plant, som växer fast i fordonet och hugger efter fiender och fällor.

Som vanligt kommer nya banor samsas med klassiker. Från Wii-versionen kommer exempelvis Moo Moo Meadows. Toad's Turnpike känner vi igen från #Mario Kart 64. Men det finns nydanande grafiska och kreativa twistar. På just Toad's Turnpike kan du köra upp på väggarna i antigravity-läget. När du befinner dig i tyngdlösheten kan du öka farten genom att köra in i vissa typer av hinder och andra förare.