I fredags släpptes vi till sist loss i The Elder Scrolls Online. Early access-spelarna har spenderat ännu mer tid i online-Tamriel. Lever äventyret upp till dina förväntningar?

I fredags släpptes #The Elder Scrolls Online, vilket markerar slutet på en lång utvecklingstid och början på spelarnas äventyr i uppkopplade Tamriel. Förhandssnacket har ständigt varit kluvet; somligas förväntningar har varit upphaussade till himmelska höjder, andras nere i källaren.

En helg (några fler dagar för early access-spelarna) är knappast nog för att göra intrycken rättvisa. Inte heller Mattias Frost som spenderat dagar och nätter med spelet kände sig mogen att sätta betyg i sin feta pre-recension. Men vår tid i Tamriel ger oss åtminstone en rejäl fingervisning. Frost konstaterade: "Känslan som moler i magen är att mmo-delarna är för illa konstruerade för att imponera på den publiken, samtidigt som Elder Scrolls-komponenterna bäst upplevs i singleplayer-spelen."

Håller du med honom? Vilka känslor moler i din mage? Andra recensionen, med det slutgiltiga betyget, läser du på fredag.

Förtjäna? Kanske fel ord att välja i sammanhanget. Det handlar väl knappas om att förtjäna att få spela ett spel. Det är inte mänskliga rättigheter vi pratar om. Personligen tycker jag att det är värt att lägga 100:- per månad om det jag får är ett bra... 08/04 Mjotack den gamla "kommer förmodligen inte köpa nya expansionen" sen sitter man där med ett par hundra timmar till på wow ;) 08/04 Kände likadant då jag testade betan, jag såg fram emot ESO men blev bara riktigt besviken /sadpanda. Vill börja lira något bra mmo då WoW ger mig ingenting längre, spelat det sedan TBC och kommer förmodligen inte att köpa nya expansionen. WildStar släpp... 08/04 Problemet är väl inte att man är för fattig för att slänga ut 100 spänn i månaden - det är att spelet inte är värt den summan. Jag kan avstå 100 spänn i månaden, betyder det att jag köper skit för den summan, bara för att jag har råd? Hell no. Kul att... 08/04 Studenter är fattiga, men lång ifrån så fattiga att dem inte kan lägga 100kr/mån på nästan obegränsad underhållning. Ät matlådor en vecka istället för färdigmat, skippa spriten en fest eller köp en begagnad bok istället för en ny. Om du inte kan göra... 07/04 haha hata på fanboys tycker ändå det är sett riktigt skit spel i vlket fall och inte värt o kallas mmo det är ju pinsamt för de andra större titlarna 07/04 :down: 07/04 Redan ny content Craglorn på g, verkar riktigt grym!!! Dom visar en del av vad ett SUB spel kan åstadkomma och ska som jag verkligen gillar, det verkar som dom har lika mycket content i denna Adventure zone som en liten expansion innehåller :). 07/04 Jag tycker att det är intressant att med åren som gått har folk skapat en stor tolerans för buggar och anser att det är "okej" för att det precis varit launch. Min mening är att allt detta ska vara åtgärdat bl.a. tack vare beta - innan spelet releasas... 07/04 Du har så rätt. Refererade till kommentaren att fanboys kommer hata honom! 07/04
Skicka en rättelse