Tips för överlevare: undvik kyrkogårdar vid zombiekalyps!

Kyrkogårdar, denna dramaturgiska klassiker i skräcksammanhang, får agera miljö när #Planetside 2-utvecklarna visar upp sin första riktiga trailer från #H1Z1 - Sonys svar på den fortsatt heta zombie- och överlevnadstrenden.

Den stegrande musiken, de vandrande liken i dimman och den förväntande finalen säger inte så mycket om vad vi kan förvänta oss av #H1Z1 men imorgon kommer en stream att hållas där vi hoppas på mer matnyttig information.

Hua, läskigt värre! Kommer behöva en packe Pampers om jag ska klara detta spelet! :P 28/04 Blocky, blocky, blocky. Rätt rejäla codec-relaterade problem i min ände när man kikar på klippet. 28/04 Ungefär lika imponerande som Dayz... 28/04 Jag blir imponerad när vi får PS4 spelare får en early access... helst då före alla andra platformar, som ett litet... tja, "tack för att ni slängde ut 4000kr på en konsol med typ INGET nytt" 28/04 People det här är ingen "official" trailer som är utlagd av SOE! Detta klipp var gömt av utvecklarna på deras hemsida och hittades sedan av några snillen på reddit. Dock så verkar detta vara ett villospår, ett par utvecklare hintar på att det ska finnas... 28/04 Kalla mig gammaldags men ibland saknar jag tiden då en zombie var långsam men ack så dödlig om dom var många. 28/04 Mm, ska ju vara mängden som räknas. Inte snabbheten. Tappade suget tack vare denna zombie. 28/04 Håller med dig. Kändes rätt så derp. Jag reagerade nästan mest på zombiens otroligt fula spring-animation, och hur sjukt b ljussättningen från facklan var (bland annat, som du nämnde, ingen skugga från zombien). Den här trailern sa mig ingenting om spel... 28/04 Jag uppfattas säkert som gnällig, men ärligt så var detta nog en av de sämsta trailers jag sett på länge. Mod-trailers är bättre. Dessutom så kändes "den scriptade zombien" som från ett spel på tidigt 2000-tal. Inga skuggor t.ex. Inget liv i den alls(hö... 28/04 Vad spelbolagen tror vi vill ha = Flashiga CGI trailers Vad vi vill ha = Gameplay 28/04
Skicka en rättelse