Så skulle Irrational Games klassiker kunna se ut om det gjordes idag.

En ambitiös indieutvecklare var nyfiken på hur Unreal Engine 4 fungerade och tog därför massa material från det första Bioshock-spelet, som skapades i Unreal Engine 3, och lyfte in det i Epics nysläppta spelmotor. Resultatet är en makabert mysig liten scen där vi möter både en Big Daddy och en klassisk splicer.

Eftersom moddaren inte uppdaterat texturer eller modeller ser vissa delar ganska grovhuggna ut men spelet får ett nytt liv av ljussättningen, glasrutseffekterna och andra detaljer. Om du är mer glad i #Deus Ex: Human Revolution finns det en imponerande video där miljöer även från det spelet omtolkas i Unreal Engine 4.

Hmm, det finns en risk för det. Jag gillade dock Bioshock 2 ändå, tyckte det var OK. Det verkar som om Levine var lite trött på det här med AAA-spel, det märktes tydligt i Infinte. 01/05 Utan Ken Levine vid rodret så tror jag tyvärr det blir lika andefattigt som BioShock 2 var. :( 01/05 Instämmer! :) 01/05 Indeed. De flesta spel-flares är ju mer lika en modern Star Trek-film än verkligheten och dammiga filter är även de populära. I mitt tycke så är det ett smakval. Ibland funkar det perfekt. Tycker att både Mass Effect och Deus Ex:HR har väldigt passande... 30/04 Jo det är sant men den effekten är inte i närheten av vad många spel har och ser helt annorlunda ut. För att inte nämna att många spel har dammeffekter som om karaktären hade smutsiga glasögon. 30/04 Tycker själva Quixel-Suiten är "nyheten" ;) https://www.youtube.com/embed/QkLFWFskgxE Svenskt företag dessutom! 30/04 Det är värt att spela oavsett, men finns sjukt mycket moddar som fixar upp det rätt bra! http://www.moddb.com/mods/new-vision är en av dom, bara googla 30/04 Förstår vad du menare men ögonen fungerar ganska likt kameraoptik och tittar du mot en stark ljuskälla så ser du också flares. Prova titta mot solen så kommer du ju se strålar. Detta är flares men de ser lite annorlunda ut än dem man får i kameraoptik.... 30/04 Jag some inte spelat deus ex originalet, finns det moddar som gör att det är värt att spela idag eller ser allt skit ut??? 30/04 Ett Fallout i en riktig motor i stället för Gamebryo-styggelsen skulle vara något... Do want. 30/04
Skicka en rättelse