Nästa vecka lanseras svenskutvecklade #Wolfenstein: The New Order till ett gäng olika format. I diverse förhandstittar har de första intrycken generellt varit ganska goda, men de som har dåligt tålamod när det gäller nedladdningstider kanske bör hålla sig borta från versionerna till Playstation 4 och Xbox One.

Folk som redan kommit över spelet rapporterar via Twitter att dag ett-patcher är att vänta. Playstation 4-patchen är 5GB tung och Xbox One-varianten väger in på 7,3GB. Det sägs att spelet inte fungerar utan dem och att de alltså måste installeras. Vi vet inte vad de innehåller och varför de är nödvändiga.

Tråkigt. fungerar svinbra på X360 iaf, flyter bra som bara fan, snabba fps, inga direkta hack, lite glitch, tung installation 22gb +20 timmar om man skall sno åt sig alla godsaker. Såhär skall spel göras, inte ett enda MP tjafs eller strul någonstans,... 17/05 Titanfall, PC = 53,2 GB. Nu efter den första DLC'n, av tre. :D 17/05 360 gentemot Xbone förstår jag då 360 inte installerar hela spelet utan endast viktiga filer för att minska laddningstider och dylikt. PS sidan förstår jag dock inte då jag hade för mig att PS3an installerade hela spelet. Men visst är det stora skillnad... 16/05 Va fan hände där? Knappast så stor skillnad på versionerna att det skulle skilja 40Gb?! Vad i helvete sysslar dom med? 16/05 Man tycker att konsumenterna har rätt att kunna förvänta sig en "färdig" produkt innan det släpps till försäljning men spelbranschen är förmodligen den enda bransch där det börjar blir ok att släppa ofärdiga eller trasiga produkter. Vi kan nog tyvärr... 16/05 Måste vara ett gammalt argument, knappast något nytt att man patchar konsolspel. Det verkar vara delvis falskt rykte. Det finns en day-one-patch, men den krävs inte för att spela. Intresserade kan följa denna (http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?... 16/05 LOL, det som är så kul är att konsolnissarna alltid haft argumentet konsolspel behöver inte patchas. Nu får de det kastat i ansiktet och det finns ännu en anlednimg mindre att använda konsol. Utöver pc master race vs konsolnissar så är det här en horrib... 15/05 Ska inte ett spel vara SPELBART innan det går till tryckning eller? 15/05 Som tur är köpte jag den digitala utgåvan. Tänker bara på folk som gärna vill spela det på konsol, bor ute på landet med långsam uppkoppling. 15/05 Titanfall, PC = 50 GB. 15/05
Skicka en rättelse