En gång i tiden stod #Wasteland som förebild för den numera klassiska spelserien #Fallout. Efter 26 års väntan är det snart dags att än en gång uppleva varumärket, då uppföljaren släpps i sommar. Men redan nu finns det en early access-version via Steam för den som inte kan hålla sig till slutet av augusti när den slutgiltiga versionen slår ner som en bomb.

Bomber faller även i öppningssekvensen från spelet, som släppts ut på den vida webben. Det är live action och en raspig berättarröst som avslöjar hur det ligger till i klippet som ni ser nedanför.

Utvecklarna har sagt att det är ca 50-80 timmar spel när hela spelet kommer ut. Men att du kan spela om det typ 4-10 gånger eftersom det finns så många olika sätt som det kan sluta på och som du kan fucka upp storyn på själv. Jag hoppas de gör ett lyft... 26/05 Det var riktigt snygg grafik, introt måste vara taget från next gen konsol, blir nog inte lika snyggt till PC ;-) 26/05 Ångrar nu att jag såg intro-filmen. det ända som fångade mig var bakgrundsmusiken. Allt annat var cheesey as hell. Tyvärr lyckade de inte fånga känslan som Fallout-spelen gav med sina öppningssekvenser. De flesta öppnigssekvenser jag ser gör mig mer tag... 25/05 live intro? det var lite ovanligt. Eftersom man älskar fallout så måste man ju spela detta men på något sätt har jag ändå aldrig kunnat få upp någon hype omkring detta. kanske för att jag inte spelat 1:an eller kanske för man har varit upptagen med anna... 25/05 Ni som spelat betan, hur är det? Är det kul? Vad gissar ni på för betyg i recensionerna? 25/05 Att du redan köpt den gör ju inget :D men vänta att lira tills det är släppt. Jag köpte min på kickstarter (smekte in $250). 25/05 Försent, jag har redan köpt, haha. Impulsens dag idag för mig, då jag även förbokade Watch Dogs haha :p 25/05 Det är värt väntan faktiskt. Believe me :) 25/05 @Ankh, men om man inte kan vänta då ? :P @FuzioN ok ok, tror nog att jag slår till då kanske 25/05 jag har Har själv bara gjort 3 första main hubsen och en hub buggade så jag ej kunde progressa :( inte rört det sedan dess. Så skulle faktist säga där är nog till minst 150 timmars playtime ingame. dessa spel är slowpaced får du ju tänka på(turnbased... 25/05
Skicka en rättelse