Demo für alles

I torsdags släpptes en demoversion av #Naughty Dogs efterlängtade actionäventyr #Uncharted: Drake's Fortune lös på den amerikanska Playstation Store. Detta brukar normalt sett inte vara några problem för oss i Europa då det är lätt att skapa ett amerikansk konto och dra ner det från deras butik. I det här fallet uppstod det dock problem när spelet skulle starta vilket orsakade ett smärre ramaskri bland Playstation 3-ägare utanför USA som föga förvånande beskyllde #Sony för både det ena och det andra.

Nu har det dock visat sig att det hela var ett ärligt misstag från #Naughty Dogs sida och glädjande nog har de nu rättat till problemet och laddat upp en ny version av demon.

We absolutely did not plan the demo to be region locked. As soon as we figured out the problem existed, Sam Thompson called me and I jumped into my car, drove to the office and fixed it right away. It?s an honest mistake and we didn?t try to prevent anybody from enjoying the Uncharted demo. I feel even more sorry because most of the people who experienced the problem are in Europe and I?m European myself.

Verkar vara en väl ihopsatt produktion (=bra spel i stort), men jag tycker fan inte det ser snyggt ut. Men jag kanske är alldeles för färgad av att göra grafik själv, och stör mig på fel som konsumenter inte ser? (isåfall, fan vad jag ska börja slacka... 20/11 Störtskönt spel, men kan hålla med om kritiken att det här ska väl inte va ett renodlat FPS som demot framställer det som, utan mer lite äventyr pussel o problemlösning, är detta inte med just pga att det är ett demo eller är spelet FPS inriktat ? 20/11 riktigt bra spel, och grymt snyggt. jag tyckte att fienderna kanske tålde nog så mycket skott, men jag är å andra sidan inte så bra på shooters hellre 11/11 Personligen hittade jag inget att klaga på hos kontrollerna. Att sikta i ett konsollspel tar lite tid att vänja sig vid, men det är inte alls särskilt komplicerat, jag antar att dom som klagar på just "aim"-kontrollen är väldigt otåliga eller helt enkel... 11/11 jag var sämst på aimingen, annars tycker jag att kontrollerna var perfekta 11/11 fienden kan ta många smällar? ee...ett skott brukar jag få ned dem på... Fri kamera? ja det är väl otroligt bra, då kan du själv styra, vilket är väldigt flexibelt och smart val... 11/11 Perfekt styrning? det är ju omöjligt, vafan måste jag styra kameran oxå för? Som om det inte var stressigt nog när det kommer våg efter våg av folk som vill ha ihjäl en. Nej ni, det här demot ryker omedelbums från min ps3a, omöjligt att sikta, kameran... 11/11 Som redan sagts så tycker jag att det är de små detaljerna som gör spelet härligt att titta på, som tex att huvudpersonens tröja viks och rör sig realistiskt medans man går och springer. Har inte sett något sådant förr. Ett måste köp nu i december. 11/11 Är ju Naughty Dog som gjort det och de är kända för den "perfekta" styrningen i sina spel... skönt att man kan lita på vissa utvecklare att leverera... ungefär som man vet att varje nytt spel från Id blir förbannat snyggt och att ett strategispel från... 11/11 +1 ! 11/11
Skicka en rättelse