Det har varit turbulenta tider för #The Last of Us-utvecklaren och förutom Jonathan Coopers anställning, har det mesta handlat om avhopp. Evan Wells och Christoph Balestra har i en intervju med Gameinformer försökt lugna rädda fans och samtidigt gett oss något att spekulera kring.

Evan Wells berättar i intervjun att studion, förutom ett nytt Uncharted, håller på med ett nytt och ännu inte tillkännagivet projekt. Spelet sägs vara i samma storlek som Nathan Drakes äventyr, men att det är alldeles för tidigt att prata om det. Projektet är fortfarande kvar i förproduktion och majoriteten av #Naughty Dog pysslar med #Uncharted.

Det vore något och att jag då har lärt mig att inte börja spela på normal läget utan ta upp nivån ett snäpp eller två så man faktiskt får känna lite panik. Jag tror precis varenda recensent påpekade att normal läget skulle vara rätt utmanande.... vilket... 05/06 Var lite orolig där ett tag att studion skulle upphöra. Med tanke på hur många som hoppat av/slutat. Skönt att de fortsätter utveckla spel. Hoppas på ett Last of us 2. 04/06 Jag håller varken med eller emot - det är ett konstaterande att det inte är konstigt att en Sony-studio gör spel som är exklusiva till Sony-konsoler. Finns Valve-spel tillgängliga på andra digitala tjänster än Steam? Varför inte? Däremot tycker jag det... 04/06 Vet inte ens om du håller med eller säger emot, lika glad är jag för det för jag har varken lust eller ork att bråka. Hela poängen är att det blir tråkigt för mig som uppskattar BRA spel när dom ska vara konsolexklusiva, speciellt då jag inte har något... 04/06 Den enda Sony-studio jag vet gör spel till PC är SOE som främst gör onlinespel till PC som inte passar så bra på konsol. Studion startades väl innan online-funktioner knappt var påtänkta för konsoler? Även de har dock börjat göra Playstation-spel. Den... 04/06 Dom gör även spel till PC som sedan portas till konsol, se så bra det går också. 04/06 I like your style! 04/06 Crash Bandicoot 4? ;) 04/06 Är bilden ett kollage? Man vill ju kunna sova lugnt på nätterna. 03/06 :up: 03/06
Skicka en rättelse