Se spelade fem minuter från jättestaden Novigrad.

Vi har redan sett de maffiga E3-filmerna från #The Witcher 3: The Wild Hunt men på mässgolvet visar #CD Project vad som händer efter att Geralt dödat den stora fågeln. Han är på väg för att lämna sin trofé i Novigrad, spelets största stad, som har fyra unika distrikt och tusentals innevånare. IGN fick resan demonstrerad för sig, gameplay börjar 1:25 minuter in i klippet.

Gamespot fick senare fortsättningen visad för sig, som utspelar sig i träskområdet No Man's Land. Det börjar efter cirka 50 sekunders snack nedan.

ser väldigt bra ut. nästan så bra så att jag kan lita på bilderna/trailers att det kommer bli bra, men man vet ju aldrig, de brukar ju ljuga dessa trailers/bilder då de enbart fokuserar sig på de bra bitarna i spelen. 12/06 Jag längtar redan väldigt mycket. Har gjort det ett tag nu :D 11/06 Neeerdgassm 11/06 Handlar om valet mellan kvalité vs kvantitet, samt design begränsningar massiva multiplayer spel automatiskt får. Ska man ha dussintals eller hundratals spelare på ett och samma ställe kan man inte ha lika mycket spellogik, fysik, ai osv som i ett vanli... 11/06 Är det sant att Geralts hår och skägg växer ju längre man spelar och att man kommer behöva trimma det om man vill? 11/06 Staden har alltså _flera_ TUSEN invånare? Säger inte att dom ljuger, men det låter för bra för att vara sant :) Gissar iofs att flertalet inte har s.k schedules i så fall. Bethesda får verkligen ta och skärpa sig med nästa TES ;) Dom kommer inte längre... 11/06 Det kommer inte att förvåna mig om Witcher 3 blir årets spel. Då CPR verkligen kan det här med spel, plus Witcher som är bland de bästa fiktiva universum som finns :) 11/06 Drygt 8 månader kvar till release, om lite screen tearing är deras största bekymmer är det grymt hög kvalitet på demot :P 11/06 Varför är det screen tearing när man ser gameplay? Bilduppdateringen/renderingen är väl bättre i slutprodukten? 11/06 Nu ska jag sluta kolla Witcher-filmer som släpps för att inte spoila upplevelsen. De verkar ju följa Time of Contempt-storyn (ungefär iaf), men fan vad Dijkstra inte såg ut som jag hade förväntat mig. 11/06
Skicka en rättelse