Det var inte ett utannonserade av #Watch Dogs-kaliber, men ändå kom det som en positiv överraskning när #Ubisoft visade upp #Tom Clancy's Rainbow Six: Siege i slutet av sin E3-presentation. Spelet togs väl emot, vilket framgår i en ny trailer där de passar på att strössla med citat från en mer eller mindre exalterad spelpress.

I slutet av klippet framgår också att det vankas multiplayer-kalas redan ikväll. Den som är nyfiken på spelet ska ratta in på twitch.tv/ubisoft ikväll klockan 20.00 för att kika på lite livesända tjuv och polis-fasoner.

Sedär, jag hade fel ang. e-sportens storlek. Nu var ju det dock inte min poäng, utan svaret handlade om att jag inte köper att det är lika lätt att styra med handkontroll som mus gällande just reaktion och precision (det jag nämnde). Att taktiken inte... 18/07 Sorry Walter men får jäla ont i ena tummen och händerna med för mycket gamepad spel så jag körde ca 2 år men jag är nog fast i mus o tangb träsket. Det är betydligt snabbast för mig. Är väldigt bekväm med det :) Ska köpa båda next gen konsolerna men i... 18/07 Här funkar det bra faktiskt, men det är bara för att jag ofta har valt att spela på det hårdaste läget. Då blir man tvungen att lära sig snabbt för att överleva. Testa "Serious Sam 3" på hårdaste läget så kan du se hur det ser ut när en keyboard brinner... 18/07 Nej Walter det är inte alls lika lätt med handkontroll. Köpte en gamepad till datorn och gav det nästan 2 år men flytet kom inte men visst finns det spel som funkar bra med gamepad. Men mus och tangentbord är oslagbart i FPS spel. he he 18/07 Skumt. Jag måste ha irrat bort mig på nåt sätt. Får titta på Youtube som nån skrev här ovanför när jag kommer hem från jobbet. 18/07 Ehh, titta fyra poster upp. 18/07 finns det något som kan länka klipp från stream? 18/07 Precis som detta: https://www.youtube.com/watch?v=qRDkX_Zv3mY Ingen ser ju nåt, så då kvittar det att det är sämre än vanlig fotboll. 18/07 Lika lätt om man ser till de viktigaste aspekterna av FPS-spel (inom esport eftersom att du nämnde det) dvs din förmåga att positionera dig rätt, timing och taktik. Där kvittar det om du spelar med handkontroll eller mus och tangentbord. Givetvis sämre... 18/07 Att det blir fullt hanterbart kan jag köpa utan problem - men lika lätt? Är det därför e-sporten är så stor hos konsoller? Det är väl ändå helt omöjligt att få samma precision och reaktion som med mus? 18/07
Skicka en rättelse