Gillar Windows igen

"Buggfri" kanske inte är helt sant, men bekymren med den senaste #EVE Online-patchen, som vi [n=22915 berättade om i går], har åtgärdats, låter #CCP Games meddela. En bugg gjorde att systemkritiska filer under vissa förutsättningar kunde raderas vid installation av den nya patchen Trinity. Problemet ska nu alltså vara åtgärdat och nedladdningen förhoppningsvis buggfri.

EVE Online: Trinity är en uppdatering som bland mycket annat förbättrar grafiken i detta rymdrollspel avsevärt. Den släpptes i tisdags och som vanligt kan du tanka hem och testa spelet gratis i 14 dagar.

Jag kör RSS i Firefox så jag ser ingen underrubrik (beror på dålig RSS läsare?) men det är inte det det handlar om. Javisst det är ofta omöjligt att återge nyheten i rubriken, men det betyder inte att man kan skriva osanning i den. När det står t.ex.... 22/12 utvecklaren kanske hade jobbat på microsoft innan och fick en bluescreen i hjärnan tappade bort sig bland filerna 08/12 Själva grejen är den att om jag får för mig att installera Eve i c:\windows\ så kan det ju kanske hända att jag skriver över saker, är det mitt eller utvecklarnas fel? :/ Det kommer aldrig gå att gardera sig mot allas idioti, det som är poängen. 08/12 Jag antecknar. Jag noterar samtidigt att ironi verkligen inte funkar i skriven form, hur tydlig den än är ("buggfria spel" - jovisst...) 08/12 Jag måste hålla med om att vilseledande rubriker är något som inte är speciellt kul och möjligtvis hade reaktionen varit annorlunda om ni skrivet "buggfri" inom citationstecken. Något som då hade gjort kopplingen till brödtexten tydligare. Jag tog rubri... 08/12 Har inget att göra med att de fixade till det snabbt eller att det påverkar få system. Själva grundmisstaget är så dumt så man blir mörkrädd - det är spelutvecklare vi talar om, inte grundskoleelever. 08/12 ALERT: READ THIS IF YOU INSTALLED TRINITY BEFORE 04:00 GMT ON DECEMBER 6 Those that meet ALL of the following criteria need to read the Update Fix Instructions and should NOT reboot their PC: 1. You started downloading the upgrade from Trinity Classic... 07/12 Men ge er. Själv tycker jag det är bra att de inte bara har sterila informativa rubriker utan skriver lite mer fyndiga saker som får en att titta lite närmare på underrubriken. Även om det här kanske inte var så fyndigt så var det ändå bara en kul grej... 07/12 Se upp med vad du skriver, nu försvann min boot.ini igen! 07/12 Min Vexor fick suddigare texturer :c. 07/12
Skicka en rättelse