#Supreme Commander-tillägget #Forged Alliance blev nyligen färdigt för försäljning och nu har en första uppdatering släppts. Ingår gör buggfixar och de i strategisammanhang närmast obligatoriska balansändringarna. Häma patchen från FZ:s filarkiv.

[fi=4964]

Bug Fix:
- Fixed issue where Seraphim sACU could use overcharge before upgrading. (done by selecting both unupgraded sACU and an ACU and giving overcharge command)
- Fixed issue where FA only player could innapropriately be another faction during online play.

Balance:
- Seraphim T3 Sub Hunter - Reducing MaxRadius on torpedo to 70.
- Riptide, UEF T2 Amphibious Tank - Increasing Cost 20%.
- Seraphim T1 floating atillery - Increasing cost 50%. Mass cost is now 54.
- Nukes now do damage instantly instead of radiating slowly outward.
- HARMS, Cybran T3 Torpedo Ambushing System - Increasing MinWaterDepth
- Seraphim T2 Tactical Missle Defense - Increasing ProjectileLifetime.
- Novax, UEF Experimental Satellite - Reducing crash damage to 3000.
- Skyslammer, Cybran T1 mobile anti air - Decreasing Ground Gun damage by 50%. DPS is now 20.

*Hysteriskt fnittrande* :D Låter kul :up: 14/12 Nja, lite bättre ser det allt ut med samma inställningar eftersom de har gjort om många av effekterna (explosioner t.ex). Napalm är numera en fröjd att skåda! :) 13/12 Uppfattat :up: Tack för förtydligandet. Jag väntar nog tills hårdvaruuppdateringen i januari. Jag gillar bara stora kartor med många botar (kör inte nätverksspel) och det är segt nog som det är mot slutet av varje spelomgång. 13/12 Nej inte riktigt. Vill man att det ska se bättre ut så kommer det kräva mer. Flyter på lika bra på samma inställningar. 11/12 Vad bra, så om jag har begripit det rätt så flyter det på i samma takt samtidigt som det ser bättre ut? 11/12 Samma systemkrav som innan. Men har du en kraftfull burk så kan man lägga in en växel till. På max är spelet bra mycket snyggare än SupCom. Men du kan köra så att spelet ser exakt likadant ut som innan. 10/12 Man måste använda alla enheter på rätt sätt, annars så duger de inte till så mycket. Suger gör de bara om man använder dem på fel sätt, vilket jag personligen oftast gör :P Testa att köra med en grupp vars styrkor överensstämmer med din spelstil. Själv... 10/12 Kul på vilket sätt? Köpte SupCom och blev besviken. Constrution bots galore, experimental units som antingen var superkraftfulla eller inte till fullt så stor nytta (och samtliga superslöa). 09/12 ja det här gör att supcom blir kul igen, riktigt sjukt kul faktiskt! 09/12 Schyssst att dom uppdaterar, dock så finns det inte så mycket att fixa. FA är ruskigt välbalancerat och fritt från buggar för att vara ett spel som släpps idag. :) Kommer vi att få sen en FZ recension av spelet förresten? Den här expansionen har fått... 08/12
Skicka en rättelse