Realismen når nya höjder - när kommer spelen att vara så här snygga?

Senast var det Unreal Engine 4 som fick hakor att sänkas och vätan att spira i våra munnar med sin verklighetstrogna ljussättning men frågan är om inte den japanska spelstudion #Silicon Studio når en ännu högre grad av realism.

Vad för sorts spel de ämnar att göra med denna hemknåpade teknik återstår att se. Studion prisades för sitt rollspel #Bravely Default förra året och fick innan dess mycket uppmärksamhet för det Playstation 3-exklusiva #3D Dot Game Heroes.

ingen leet sitter på konsoll :) äkta proffs kör pc 07/09 vad hände med artikeln? 04/09 Min ytterst personliga uppfattning är att många utvecklare är ute på fel spår. De jagar miljarder polygoner och reflektioner på allt istället för att använda enkla saker som djupseende. Man upplever något direkt som overkligt om man kan fokusera på deta... 04/09 Ha ha du ser! Så mycket vet jag, jag vet bara att jag älskar spel oavsett VAD man spelar på! Har ingen koll alls på namn, tillverkare osv.. Och please! Ingen stornäst Nic Cage nu också ;) 03/09 FZ: Kan inte "PC Fanboys" & "Konsoll fantaster" få möjligheten att sätta en sådan tag bredvid sitt namn. Så kan man sen ha ett filtersystem så man kan filtrera bort dem när man läser kommentarer. Snyggt tech-demo, skulle vara kul att se hur det är utan... 03/09 Man ser egentligen inte hur snyggt det verkligen är utan att ha en spelbar demo. Man kan göra snygga filmsnuttar till dom flesta spelmotorerna om man bara sätter på vertical sync för att få en smidig uppdatering utav bilder och om man rör sig omänskligt... 03/09 PC är ju en fattigmanskonsoll, alla har väl en PC? Och är man någorlunda teknikintresserad så har man en snabb PC av nyare modell. Dom som inte har råd med konsoller får nöja sig med datorn. OnT: nice rendering men jag litar på det när någon oberoende... 03/09 En Mac är en PC med OS X. Du kallar väl inte en PC med Linux för en Linx? 03/09 Final Fantasy XV ! 03/09 Mnjaeee, poängen är väl att andra ska köpa motorn och tycka wow, att visa full potential utav motorn är ju ett sätt att visa hur långt motorn kan gå, sen är det upp till var och en att skala ner så det går och spela. 03/09
Skicka en rättelse