Med hjälp av crowdfunding blev #Project Cars verklighet, och utvecklarna #Slightly Mad Studios har sedan dess fått ytterligare stöd från #Bandai Namco. Vilket inte är särskilt konstigt – spelet ser ut att bli något i hästväg för den som vill ha racing av den mer realistiska sorten.

Vi vet sedan tidigare att PS4-, XONE- och PC-versionerna släpps i november, och nu har vi det exakta datumet: den 21 november. De som längtar efter varianterna till Wii U och Steam OS får vänta till 2015. Vill man veta vad som ingår i limited edition som går att förboka, kan man rikta ögonen mot filmklippet nedanför.

Via Polygon.

Det är riktigt som du säger, LariosoDog. RBR lever och frodas i högsta grad i en mycket dedikerad community (RSRBR2014 tex). Svenska bidragen är inte blygsamma. Finns ett 10-tal specialsträckor som håller hög klass (jackens t.ex). Förhoppningsvis hamnar... 07/09 Richard Burns Rally brukar ju komma på tal i dessa sammanhang: http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Burns_Rally Lite svenska utvecklare inblandade också vad jag minns. Någon meddelade sig här på FZ t.o.m. för några år sedan. Pressat med tid så deras AI... 07/09 Du har väl testat Snoopys nordslinga? Riktigt bra faktiskt, men sen kommer ju den riktiga laserskannade varianten som tillägg så småning om (till AC alltså). Håller med, finns lite mer att välja på i pCars (out of the box). 07/09 Kan bara hålla med. PCars är långt ifrån färdigt. Och idag fungerar inte spelet som det borde. AC har mer FFB överlag och känns bättre, men PC har fler banor o massor med bilar. Där har PC övertaget utan vidare. Bara att få köra nordslingan på nurburgri... 06/09 Jag tycker pCars simulering är överlag bra, vissa bilar suveränt, en del riktigt dåligt (fortfarande beta dock). Skillnaden till AC är hur det levereras till kontrollen och hur du som spelare upplever "körkänsla". Med min G25 har pCars långt kvar tills... 06/09 Har varit med i projekted sedan det gick att sponsra. Alla de som tror att man kan trycka gasen i botten mitt i kurva, kommer att gråta blod. Prova att köra en Lotus 98t och man får en helt annan uppskattning för de som körde F1 under senare delen av... 06/09 AC känns bättre att köra, pCars mosar mer grafik. "Mer" grafik betyder inte növändigtvis bättre (vill man ha pop-ups?). Simulering av atmosfär t.ex, är vassare i pCars. Ena dan passar AC, andra dan PC. Har man båda har man dubbelt så skoj. 06/09 Körfysik är ju en extremt subjektiv fråga. Utan att ha kört bilarna själv och ha en någorlunda känsla för det så kommer åsikterna alltid att diffa. PCars har gjort ett riktigt bra jobb enligt mig, bästa bilspelet jag kört. 06/09 Tack för du gav mig hoppet tillbaka. :) Älskar bra racing. 05/09 Assetto Corsa och Project Cars med Oculus Rift till PC också Driveclub för härlig arkadracing till PS4. En trevlig höst/vinter för oss som älskar bilspel :D För övrigt så tycker jag att fysiken i AC känns väldigt precis så länge man kör med en ratt med... 05/09
Skicka en rättelse