Xbox One-ägare kan nu testa Playgrounds sydeuropeiska open world-racer.

Två veckor innan #Forza Horizon 2 skyfflar ut dig på de sydeuropeiska vägarna bjuder #Playground Games på ett smakprov från Xbox One-upplagan.

Har du sisådär 10 gigabyte över på konsolens hårddisk är det bara att låta uppkopplingen börja jobba. Förhoppningsvis ger demon klara besked om du ska plocka fram betalkortet när spelet släpps den 30 september. För Xbox 360-versionen har vi inte hört något om det släpps en demo eller ej.

Likt föregångaren skiljer sig Forza Horizon 2 mot den ordinarie Forza-serien på flera sätt. Först och främst körs Horizon 1 och 2 i relativt öppna världar, där du åker runt och väljer vilken sorts lopp du vill köra. För det andra renderas spelet i 30 bilder per sekund; det gräddlena 60 fps-flytet från huvudserien får du klara dig utan. Vi jagar recensionskod för fullt, och hoppas ge dig ett betyg innan spelet släpps.

Tvingas kolla 3 minuter intro och köra ett poänglöst 3-minuterslopp - jo, det är fel. ;) Tack för svaret! Du hade rätt. Tipstack! 19/09 Det är inget fel, det är så för alla, att man inte kan spara gör inte mig något, däremot hade jag gärna haft möjligheten att hoppa över introt, det räcker att se det en gång, sen blir det bara drygt. 19/09 Ta en öl så känns de bättre :D 19/09 Var kul och testa Xbox One och detta spel i några timmar, har dock haft problem med "coil whine"... ett jäkla elektriskt oväsen ifrån komponenterna så jag har bytt in två stycken. Sen hade dom inga mer i lager så blir Xbox-lös ett tag till ;) Schysst... 19/09 Kan vara skit bakom spakarna, men det krånglar för mig. - Det sparas inte, jag får se (det alldeles för långa) introt varje start, och måste köra (det alldeles för långa) förstaracet varje gång. - Kommentatorerna hörs inte. Fler som har dessa problem? 19/09 Gillar det skarpt, någon som vet om man får välja hur man ska se ut? 19/09 Testade igår, och tyckte dom fick till offroad känslan bra svårt o säga om det var bättre än förra. 19/09 Spelade det nyss, jag tyckte det var väldigt vackra miljöer och bilkänslan var tip top. Detta blir ett givet köp :) 19/09 Du kan vara lugn. "Forza Horizon 2 holds a solid 30fps throughout the demo without ever dropping a single frame during gameplay, no matter how carelessly we ploughed through the scenery and collided with other vehicles - driving feels smooth and respons... 18/09 Jag brukar ogilla 30 fps, speciellt i racingspel. Men i Forza Horizon 1 så störde det mig inte alls, så jag förutsätter att tvåan inte är sämre på den punkten. Om folk inte visste om det skulle nog många tro att det handlar om 60 fps :P 18/09
Skicka en rättelse