Senast var det spellistorna som fick sig en uppdatering. Vi lyssnade på kommentarerna och önskemålen och nu är turen kommen till spelsamlingsverktyget.

I ditt nya spelsamlingsverktyg är det lätt att betygsätta många spel på samma gång. Det är lätt att flytta spel från önskelistan till samlingen när du väl köpt dem och det är lättare än någonsin att lägga till spel i samlingen tack vare en fräsch AJAX-funktion (dynamiskt webbsidesmumbojumbo, inte diskmedlet).

Spelsamlingskontrollens nya skrud

Funktionen var ursprungligen tänkt att bli en julklapp, men hann inte färdigställas i tid. Nu är den dessbättre här. Så:

- Höhö, ha den äran!
- Nej, dumsnut!

Nästa steg blir, förstås, att fräscha upp utseendet utåt på samlingen.

Tack, min spelsamling blev mer överskådlig nu. Har uppdaterat mina betyg efter den nya skalan som jag tycker fungerar bättre. 27/12 Jag är böjd hålla med. Aningen grovt betygssystem med tanke på alla olika faktorer som gör ett bra spel. Har också funnit jag mig mer och mer enbart läser recensionen och struntar i betyget då det allt för ofta inte stämmer med vad personen skrivit. Möj... 27/12 Betygschock! Aftonbladet avslöjar! FZ minskar betygs stegen! Läs allt i dagens plus! 26/12 Det är stor skillnad på 1/5 och 1/10 och halvor ger som sagt en klarare bild av mot vilket håll betyget lutar. 26/12 Men vad är egentligen skillnaden mellan 3.5 och 3? Inte sådär jätte stor egentligen så att ha en massa små steg är rätt meningslöst. Nu får man ta och bestämma sig istället för att bara gå mitten vägen hela tiden. 3 eller 4. 26/12 Jo (http://www.fz.se/spel/?id=7072)? Trevliga uppdateringar för spelsamlingen iaf, är dock lite kluven angående försvinnandet av de halvorna i betygsskalan särskilt med tanke på hur betygsskalan (http://www.fz.se/betyg) "fungerar" här på FZ. Finns ju... 26/12 Tusen tack! :D Super! 26/12 Jag tycker också om när man kan precisera lite mer. Det är, som tidigare nämnt, en stor skillnad på 3 och 4. Är förövrigt också glad åt uppdateringen, bra jobbat. :) 26/12 Gillade också halvorna. Behåll dem gärna och jag håller med mr.bear. Utöver det är jag nöjd och belåten. Tackar så mycket. :) 26/12 Det är sant, men för oss användare är det inte så lätt att skriva en recension av alla spel i våran samling. I våran spelsamling är betygt sanningen, därför anser jag att mellantingen borde finnas kvar i alla fall för oss användare. Det är många spel,... 26/12
Skicka en rättelse