Förra månaden blev det klart att #Bethesda kommer hålla hov under årets upplaga av E3-mässan i Los Angeles. Vi förväntar oss naturligtvis information om nya #Doom, men samtidigt har någon slängt en atombomb på rykteselden kring #Fallout 4.

Det är spelsidan Gameranx som sammanställt frågor och svar till den mycket kunnige twittraren Shinobi602. Bland annat berättar han att #Fallout 4 troligtvis kommer att visas upp under E3-mässan. Självklart ska du ha ett saltkar nära tillhands, men han verkar säker på sin sak. På frågan hur troligt, på en skala mellan ett och tio, det är att spelet kommer visas upp svarar han elva. Något i görningen har bevisligen #Bethesda eftersom de aldrig tidigare haft en konferens under E3.

Om de inte sagt något om Fallout 4 mot slutet av året så kommer jag hitta något filter som blockerar "Fallout 4" i min webbläsare. Mitt arma rpg-hjärta tål inte att krossas mer. :( 27/03 Bethesdas spelstudio har inte direkt några dumskallar. De kan säkert se vad som funkade bra i FallOut3, och dessutom utvinna de saker i Fallout new vegas som var riktigt bra. Göra en fusion på de två, med en stark ny motor och en ny skön "location", sku... 03/03 Fast å andra sidan så var det ju hela syftet med New Vegas. Det finns ju en anledning till varför de valde att skapa en fiktiv version av Las Vegas med liv och rörelse och en annan färgpalett än Fallout 3. Själv föredrar jag den dystopiska stämningen i... 03/03 Och jag och vänner har pratat om att kunna spela igenom ett Fallout-spel tillsammans i över 15 år. Det är vår tur nu ;) 03/03 Det hoppas jag verkligen inte. Ser hellre att dom fokuserar helhjärtat på en singleplayer upplevelse. 03/03 Fast o andra sidan så misslyckades Obsidian ganska rejält med att skapa en dystopisk stämning. 03/03 btw: va e prylen med nya "gillette" ska man inte hitta vinken med handen anymore..? 02/03 För att det en utvecklare/utgivare säger är mycket bättre? Har du hört talas om Sim City :D 02/03 Hoppas de inte ser allt för stort ut gentlemot 1280x720 den mest neutrala resolusion ever. 02/03 Jag FÖRSTÅR inte varför man gör nyheter av GISSNINGAR!? Såvida det inte kommer officiellt av Bethesda själva så fattar jag inte hur man kan tro på vad någon annan människa säger, det är som att tro att det som står i bibeln hänt på riktigt! 02/03
Skicka en rättelse